Celebrate Besday Ezna kat The Garden Mid Valley :)

BFF Day!!! Wokeh kitaorang gather2 lagik tapi kali ni Mira tak dapat nak join. Last minute Mira ada urgent matters nak kena selesaikan di Putrajaya. So kami bertiga ajerlah myself, Suzz dan Ezz. Kali The Garden Mid VAlley menjadi pilihan (atas terpengaruh dengan tempat Mama Tisya selalu gi makan ni).

Cuppies yang sangat gorjes sehebat dengan rasanya yang shodap. Ni Suzz yang order dan banjer :)



3 of us plus Dania yang tak berapa sihat (shian dier)...


Ni makanan ai, tak sedap roti bersama tandori die. Roti ni pesen makan ngan jem pedas. Sedap lagi style mamaknya yang ada kuah kari. Hai ya! Lenkali kalau datang sini jangan order sandwich tandori..huhu


Char Kue Teow yang pedas tapi sedap, Ai makan 1/4.. Hahaha ni Suzz punya..


Nasi goreng telur masin rasanya. Yang ni Ezz punya. Ai makan 1/4 gak...sedap gak :)


Ai duk bz makan makanan owang lain sebab tandori ai tak sedap...sowi ya geng...


ice lemon tea dalam bekas yang rupanya cam jug. Comey jer..


Cantek tempat ni. Makan dengan rasa hati berbunga-bunga sebab persekitaran yang begitu bersih (kaler putih lagik lah naik seri), tambahan dengan dekorasi yang sangat memikat hati. Kitaorang lepak situ plus minus 2 jam lebih. Buat cam rumah sendiri heheh. Since rumah sendiri tak cantik macam ni (rumah ai lah tapinya rumah Suzz dan Ezz sangat cantek hokeh)


I wish ada pasu sebesar ni kat umah ai. Tapi mimpi dalam mimpilah dengan karektor Amani yang ganas cam pirates of Kari Ngengbeng. Paling lama bertahan seminggu confirm kalau tak pecah ianya akan retak (pasu umah mak ah pecah satu huhu).


Besh betul gather2 cam ni. Mulut pot pet tak hentinya. NAsib baik masing2 ada hal kalau tak lagi lamalah bertapa kat situ. Ahaks.


Hepi besday Ezna Ahmad Khalili. Moga panjang umur, dimurahkan rezeki. Ai sentiasa mendoakan kebahagian you dunia akhirat :) May our friendship last forever :)
p/s: Thanks Suzz sebab banjer :)

Comments

mama tisya said…
naper tk order ice chocolate blended sedap woo..yum2...
Wansteddy Tales said…
beshnya lepak garden! wan salu lalu je malas nk singgah sbb segan high taste sngt kat situ (hadek tekok kapong) hahahha... wish birthday kat kak ezna kat sini, moga happy2 dan murah2 rezeki selalu :D
cantik tempat tueeee... yg besday mummy happybesday moga murah rezeki..
mama tisya- next tme blh order ni :)

wan- ada gak gorng2 shodap jugak wan

ila- cantek ila...kita gi makan nak kat situ???
Hermit said…
hepi b'day to puan ezna... dekat2 lak tu tarikh lahir :)
ayu : sgt best entry ni...i punyer...nak hapdet gambo pehal lambat upload?....adehhh...

Hihihi....eh hermit bukan tahun sama ke?...kalau yer...i kakak 1 hari tua...
dedet- tarikh sebelah menyebelah jer hik hik

ezz- hermit satu tahun ngan ai...hehehe
Mama Zharfan said…
wah, sukanya i baca entry ni sbb cara ayu tulis sgt cute+sempoi :)
may our frenship lasts forever--amiin--rasanya kita boleh sembang2 non-stop berjam2 kan hohoho
suzz- hoho...ai suke gak cara u tulis entry

Popular Posts