Hoodwinked Too! Hood vs Evil Preview

Citer Hari Sabtu yek!! Tapi belum basi lagik :)
Saya menang 4 tix dari voila.com untuk menonton citer ini.
Sepagian Sabtu sudah ke mari di sini~ The Curve!
Hokeh bagi saya secara personal citer agak kureng sikit berbanding dengan citer animasi terbaru yang pernah saya layan baru2 ini seperti RIO, Ranggo dan Hop. Tapi biaserlahkan lain padang lain belalangnya, lain orang lain lak pandangannya. So itu pendapat saya jerler dan tak perlulah bersusah payah mempercayainya bulat2. Hahahaha.
40 minit sebelum tayangan tamat. My Amani sudah menunjukkan tanda2 nak bercakap lebih kuat dari skrin kat depan, jadi terpaksalah emaknya membawa Amani kuar dari panggung. Dan abang Afiq lak nak join serta.
Depan pinu Hall 8, bukan main besh dua beradik duk main bersama. Dan maknya tensen sambil geleng2 kepala :p
Tak reti diam demo ni. Excited sebab kat luar hall tu tak de orang. Dok conquer main dua beradik nih.
Uikss merangkak ke sana sinum puasnya maknya mengejar. Amik dukung terus menangis cam kena dera. Nak merangkak sendirik jugak.
So moral of the story "lain kali takleh bawa Amani gi tengok movie". Hahahaha

P/s: Saya ada 6 tix citer ni, ade sape2 nak? Habaq nooooo

Comments

Mama Zharfan said…
me baru dpt streamyx ni ;)
pg td me kuar pegi wangsa walk, ingat nak tgk RIO dgn my kids, rupa2nya dh abis..frust :p
eh dah ada ke?? so dah boleh gunalah tiket yg coloring contest tue??
me sempat gak tgk RIO last week kalai kedua ngan my kids...klu tak burn giteww ajo...

ila- rasanya minggu ni kuar...klu tak silap tix yang kita dpt tu open season nya so kena tunggu movie tu dalam kategori free marked list* br leh gi tgk. Tapi cuba try tanya kat cinema klu2 dah boleh :)
Syima Emi said…
nak2 kak ayu.. hahaa... hihi x malu.. dah lama x g tengok movie ni..
okies syima nanti akak mail yek....nak confirm ngan syima :)
Wansteddy Tales said…
blm tgk lagi filem ni. mmg kena tgk gak sbb dah ada tix free haritu hohoho... besh xbesh citer ni k.ayu?
Syima Emi said…
thanks kak ayu. dah receive semlm..

Popular Posts