Saturday, May 28, 2011

Rejeki Rejeki :)

Survey lagik!!
Datang ke rumah saya, lontarkan beberapa soalan dan kongsi pandangan. Tempoh masa hanyalah 1 jam 30 minit.
RM200 ahem ahem, boleh simpan dalam ASB takpun banjer untuk makan2 sempena besday Amani :p Syukran :)

7 comments:

Mama Zharfan said...

nak jugak!!!!

Nana said...

wah mcm mn nak join??menarik ni

Em's Family said...

nak nak nak nak nak :)

AyuArjuna BiGoshh said...

uolls- ada satu ejen (chinese) dia klu ada project baru dia akan tanya u...die mmg nak cari ramai responden baru...klu nak nanti ai kasi no. contact uolls kat freelance tu (die blh dipercayai dan baik). lebih 5 survey ai diapproach melalui dier :)

Devi da Lil' DeviL said...

wah i pun nak...hehehee...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nak jugakkkkkkkkkk

AyuArjuna BiGoshh said...

survey byk jenis ni...camne nak xplain eh...