Rezeki Menang Kali Kedua Undi ABPBH

Hoyeh Hoyeh Saya Menang barangan SIMPLY SITI RM500. Suker!!

ABPBH 2010 adalah kali kedua saya menang sejak saya menyertainya dari 3 tahun lepas. Dua tahun sebelum ini saya pernah menang juga dengan hadiah set speaker untuk kereta (tak bukak lagi elok jer dalam kotak huhu). Time tu dapat jemputan penyampaian hadiah di hotel lagik. Tahun lepas saya tak menangpun. Dan tahun ni kali ni saya menang juga. Berapa penyertaan saya hantar...hmmm 5 jer berbanding tahun lepas yang tak menang saya hantar 48 penyertaan. Wohoooo gigih tul mengisi borang.

KUALITI vs KUANTITI

Saya hantar banyak, slogan asal boleh cam cincai jugak. Saya hantar sikit memang slogan saya fikir betul2 dan saya tidak menaruh harapan apa-apapun. Saya hias beria-ia ke dalam penyertaan?... Ohhh tidak ya, saya punya sangat simple. Tampal kat kertas biasa ajer :) siyes sangat biasa cuma rezeki saya mungkin pada slogan yang dikarang, alhamdulillah.
Dan masa kat bangunan NSTP saya dapat jumpa....
******
*****
****
***
*
*
*
*
*
*
*


Nana dan baby pompuan yang comey :) Baru lepas photo shoot kat sini lah tuuu...huhu

p/s: Saya nampak comper yang dah lama tak dengar berita CariDee wahh pegang Kotak Rafflesia. Besh betul, tahniah ya bro!

Comments

Nana said…
yalllah beznye
ayu selalu menang kan
ni wat bakar semangat saya nak join juga nxt time
nana- aderlah sikit2 yang masuk hik hik...join nana jgn tak join rezeki kita tiada siapa yang tahu :)
Syima Emi said…
bestnyerrr kak ayu syik menang jeee.. rezeki murah sokmo..hehehehe.. tahniah...
membaklar semagat betul!!
Mama Zharfan said…
kalau lebih, jual sikit kat me bedak simply siti tu hehehe
syima- akak sbnrnya jarang...jarang..hik hik


ila- meh kita bako..bako

suzz- ohh hokeh!!
Tidiey said…
Kak Ayu...menang je Rafflesia worth RM 5k...tp takde nilai pon...Huhuhuhu...

Popular Posts