Cepat2 Saper Nak Hadiah FREE dari GNC Live Well Facebook!

Uolls..
Cepat2 saper nak barang FREE dari GNC Live Well, boleh LIKE page ini http://www.facebook.com/home.php#!/GNCMalaysia

Kendian register pilih item yang menjadi pilihan memasing...
Macam saya pilih 2 sling bags dan TAUT bag (gold special edition).
Lepas register sepantas kilat pergi tuntut kat GNC The Curve... Hik hik
Ops tapi kena print out kupon dari email yang didaftarkan ya :)
Kalau ikutkan TnC dalam kupon setiap orang boleh tuntut satu sahaja.
Tapi saya bantai tuntut 3 atas nama berlainan... Yesza berjaya mendapatkannya!
See 3 barangan free berjaya dikaut di GNC
Comey banget, boleh buat letak barangan mekap ke, beg jejalan pun OK gak.
Harga sebenar beg ni RM39.90, wow wee, I like :)
Sling bag pun boleh tahan. Material nampak lasak tau.
Harga sling bag ini RM29.90...

Hik hik saya redeem 2, satu warna biru satu merah..

Meh reramai pergi redeem dari GNC page facebook, diberi percuma untuk 5000 pertama fan GNC facebook seluruh Malaysia.

P/s: Siyes banyak sebenarnya tempat outlet GNC boleh ditukarkan, uolls boleh semak dari kupon yang diprint...

Chow Peah :p

Comments

mama tisya said…
tq ayu inform td..even fb blok kt opis tp p tumpang BFF punye laptop jp cz die ada wireless...hehehe..dh register and dh war2 gk kt kwn2 lain
Nana said…
heheh terpengaruh juga ni
dah register tadi
tgu nk g amek je ni hehee
eB ezrin said…
wah cam x percayer jerk :)
kita dah siap register untuk 4 orang...hoyey sukanya weekend ni nak pi amik
Hermit said…
aduh... rasanya time pencen nanti dah leh buka kedai bag la... i dunno u lah..
EiJa ZaQuaN said…
hehe..dh register jugak..:)
sib baik boleh redeem dkt the mines..dekat sikit..
Cute MuM said…
tq bagi tau..
dah register..
kebetulan ahad nie pergi the mines..
boleh g amik..
Nisa' Azman said…
kalo nk gi redeem tue, kne bwk kupon je ke? xyah tnjuk ic ke?

kalo nk tlg redeemkn utk org yg jauh, tp xde ic die, leh x?

huhu~...
mummy_ayu said…
wah..cargas tu...ayu dah daftar jugak... :-)
fieda said…
tq..dah register jgk tadi...

tapi nk redeem tu kat dlm kedai ape..?
mama tisya- no prob :) klu ada nanti ayu pm jer :)

nana- jgn lupa mik :)

eB- caya..caya

suzz- try amik !!

anje- wah wah hahaha

dedet- selagi boleh, rembate jerleh
eija- banyak tempat cam2 jauh2 kan...

cutemum- ada bowling tournament kan :)

nisa- cam smlm ayu pergi bawa yg diprint jer..tak tunjuk pun ic tapi yang tu kat outlet the curve..rasanya semuanya sama kot..cuba try

ayu- hik hik nanti ayu leh gi collect ngan aimi

fieda- kedai ubat vitamin, supplement..cam farmasi :)
deqlis said…
terpengaruh gakkk hehe

deqlis register gak tadi..tunggu en hb redeem kan heheh
Sue Zaman said…
nnt g redeem jer ker barang tue
n xkena beli apa2 ker? :)
munna said…
munna baru je register....
SyUhAdA said…
dah register jgk..
g amik je kan?
xpyh byr pape ke?
Ezay Hadry said…
haha ezay tak perasan madam dah wat entri ni..ezay je yang ketinggalan ni...aduhh cepat madam ambik..hehe comel gak beg tu
deqlis- pengaruh rakan blog hik hik

sue- tak pelu beli apa2..cuma salesgirl ada tanya tak nak beli vitamin 50% off ke...i ckp tak nak hahah

munna- syabas shahab :p

syuhada- tak yah shu :)

ezay- comey! ezay jgn lupa gi redeem tau
fazilzura said…
fuh awal tui dh g claim