Cer Teka Cer Teka Kitaorang kat Mana?

Wassup Uolls!!!
Cerita tentang percutian singkat kami di musim cuti sekolah. Last minute plan, packing terus jejalan pergi bercuti.
Sila layan beberapa aksi my kids kat hotel penginapan kami :p My Amani yang begitu excited di dalam bilik hotel. Biarpun bilik agak kecil tapi sangat sesuai dengan saiz keluarga ai.
Bergomol ngan abang. Berdekah2 gelak sakan.
See 5 beradik yang tak reti duk diam. Penawar duka lara hati ayahanda bonda.

Ok uolls ce teka cer teka... kita orang cuti2 kat mana???
5 peneka pertama yang berjaya meneka dengan tepat nama hotel dan lokasi..dapat ole2 dari saya. Cepat deh!!!!

Comments

mama tisya said…
alahai kt opis tkleh view gmbr..tkleh nk teka...huhuhuh
mama tisya said…
pegi genting first world
mama tisya said…
This comment has been removed by the author.
mama tisya said…
suka2 je teka padahal bkn leh view gmbr..
Mama Zharfan said…
me sgt fail bab2 teka hehhehe
tak de clue ker :p
clue: tanah tinggi :)
Aishah Megahasz said…
This comment has been removed by the author.
Aishah Megahasz said…
Ok sebab jawapan kat atas merepek, Aishah delete..hahahaha
jawapan genting, sekian.
nama hotel sekali yek..hadiah insyaallah menarik :)
mummy_ayu said…
First World Hotel, Genting Highlands...
sbb nampak lampu2 tu & ada tasik tu...rasanya la.. :-)
mummy_ayu said…
leh teka banyak kali ker?
boleh :) tapi menang sekali jer as long the first 5 bagi jawapan betul :)
mama tisya said…
colmar tropicale...bukit tinggi
mama tisya said…
first world hotel
cuti2 genting
mama tisya said…
theme park hotel
cuti2 genting
mama tisya said…
awana genting higlands hotel
cuti2 genting
Mama Zharfan said…
first world hotel genting highlands
mummy_ayu said…
Genting Highland Hotel,
Genting Highland....
Amy..banyak dah ko teka tu..:-)
mummy_ayu said…
dah la..tak tau nak teka dah..tapi rasa2 memang kat genting..:-)
mama tisya said…
aku tkleh view gmbr so main teka je la mummy ayu...aku kn suka teka2..hehehe
Nana said…
ala lambat hehe
nak teka gak la
first world hotel genting highlands
[-suziey-] said…
klu tgk bilik mcm 1st world hotel, genting..hehe..tp rmaai dh teka..hmm mgm xde harapan ler ni..ekeekek:p
ala..terlmbt,tahniah sumer geng ;)
fazilzura said…
cm kt 1world .. cm kt melaka pun ado wakakak psl gambo blur

Popular Posts