Tuesday, June 7, 2011

Wohooo Perhatian Kepada Yang Meneka!!

Terror uolls ni...
Okeh pada mereka2 dibawah sila kasi nama dan add untuk urusan pengeposan hadiah :) ke ayuarjuna@gmail.com

mama tisya said...
pegi genting first world

June 7, 2011 10:38 AM

mummy_ayu said...
First World Hotel, Genting Highlands...
sbb nampak lampu2 tu & ada tasik tu...rasanya la..
:-)

June 7, 2011 10:56 AM


Blogger Mama Zharfan said...

first world hotel genting highlands

June 7, 2011 11:18 AM


Nana said...

ala lambat hehe
nak teka gak la
first world hotel genting highlands

June 7, 2011 11:43 AM


[-suziey-] said...

klu tgk bilik mcm 1st world hotel, genting..hehe..tp rmaai dh teka..hmm mgm xde harapan ler ni..ekeekek:p

June 7, 2011 12:00 PM


plus


Aishah Megahasz said...

Ok sebab jawapan kat atas merepek, Aishah delete..hahahaha
jawapan genting, sekian.

June 7, 2011 10:56 AM

diterima jugak wlpun lupa letak nama hotel :)


Kalau boleh email add secepat mungkin eh, sebab petang ni beli hadiah esok terus pos :)


Tahniah uolls :) Muahhh deh


11 comments:

mama tisya said...

sukaaaaa...main teka je cz tkleh tgk gmbr...tahniah utk yg lain2

[-suziey-] said...

hiks..ni la namanya kalau dh rezeki xkemana..hehe..thanks ayu..

[-suziey-] said...

mostly geng bachelor..kalu pass kt sorang pn ok..xpun jom kita bergather2 hr jumaat..ekekek:D

Nana said...

eheheh btol la plak

mama tisya said...

tu la best gk gather2...sambil dpt adiah....

AyuArjuna BiGoshh said...

suziey- la ya ke...ohhh klu hadiah itu berat ai pass jer lah yek hik hik...ptg nak gi meronggeng carik hadiah :)

[-suziey-] said...

okies dookies..acara wajib hr jumaat geng bachelor adlh party..kekekek:p

Mama Zharfan said...

i bagi address kat sini ajer lah yer heheh

ker u nak kirim kat saper2, tak pyh pos
kalau nak pos, ni alamt i--alamat uia ler

Suzi Fadhilah Ismail
Private Law Dept, Ahmad Ibrahim Kulliyyah of Laws,'
UIA Main Campus, Jalan Gombak
53100 Kuala Lumpur

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alaaaaaaaaaa tak aci ayu buat pop kuiz masa ila g kenduri jauh dari laptop. hp pun cikai..lainla ayu ada ipad....eeeeeeee

Wansteddy Tales said...

eh? k.suziey dok kat UIA Gombak? dekat bona dah umah kita hohoho.... adik wan student UIA gombak :D

AyuArjuna BiGoshh said...

hello geng..hadiah dah beli esok ai pos erkkk...tengkiu yer...

p/s: ila, hik hik next time insya allah ada lagi :)