Wohooo Perhatian Kepada Yang Meneka!!

Terror uolls ni...
Okeh pada mereka2 dibawah sila kasi nama dan add untuk urusan pengeposan hadiah :) ke ayuarjuna@gmail.com

mama tisya said...
pegi genting first world

June 7, 2011 10:38 AM

mummy_ayu said...
First World Hotel, Genting Highlands...
sbb nampak lampu2 tu & ada tasik tu...rasanya la..
:-)

June 7, 2011 10:56 AM


Blogger Mama Zharfan said...

first world hotel genting highlands

June 7, 2011 11:18 AM


Nana said...

ala lambat hehe
nak teka gak la
first world hotel genting highlands

June 7, 2011 11:43 AM


[-suziey-] said...

klu tgk bilik mcm 1st world hotel, genting..hehe..tp rmaai dh teka..hmm mgm xde harapan ler ni..ekeekek:p

June 7, 2011 12:00 PM


plus


Aishah Megahasz said...

Ok sebab jawapan kat atas merepek, Aishah delete..hahahaha
jawapan genting, sekian.

June 7, 2011 10:56 AM

diterima jugak wlpun lupa letak nama hotel :)


Kalau boleh email add secepat mungkin eh, sebab petang ni beli hadiah esok terus pos :)


Tahniah uolls :) Muahhh deh


Comments

mama tisya said…
sukaaaaa...main teka je cz tkleh tgk gmbr...tahniah utk yg lain2
[-suziey-] said…
hiks..ni la namanya kalau dh rezeki xkemana..hehe..thanks ayu..
[-suziey-] said…
mostly geng bachelor..kalu pass kt sorang pn ok..xpun jom kita bergather2 hr jumaat..ekekek:D
Nana said…
eheheh btol la plak
mama tisya said…
tu la best gk gather2...sambil dpt adiah....
suziey- la ya ke...ohhh klu hadiah itu berat ai pass jer lah yek hik hik...ptg nak gi meronggeng carik hadiah :)
[-suziey-] said…
okies dookies..acara wajib hr jumaat geng bachelor adlh party..kekekek:p
Mama Zharfan said…
i bagi address kat sini ajer lah yer heheh

ker u nak kirim kat saper2, tak pyh pos
kalau nak pos, ni alamt i--alamat uia ler

Suzi Fadhilah Ismail
Private Law Dept, Ahmad Ibrahim Kulliyyah of Laws,'
UIA Main Campus, Jalan Gombak
53100 Kuala Lumpur
alaaaaaaaaaa tak aci ayu buat pop kuiz masa ila g kenduri jauh dari laptop. hp pun cikai..lainla ayu ada ipad....eeeeeeee
Wansteddy Tales said…
eh? k.suziey dok kat UIA Gombak? dekat bona dah umah kita hohoho.... adik wan student UIA gombak :D
hello geng..hadiah dah beli esok ai pos erkkk...tengkiu yer...

p/s: ila, hik hik next time insya allah ada lagi :)

Popular Posts