Anibersari Saya dan Suami Hari Ini Ya :)

Saya rancang nak....
1. Buat kek kalau tak beli ajor :p
2. Masak special
3. Tengok movie kat rumah
4. Borak-borak ngan suami tanpa diganggu

Saya berangan nak...
1. Keluar dating ngan suami...hmmmm
2. Nak subang telinga (earing), hik hik

Buat Dedet, I LOVE U so much, muah muah...

gtg, nak siapkan kertas exam dan ada appointment ngan Cik Bedah Ezna :p

Comments

mama tisya said…
happy anniversary..sama anniversary ngan nana
mummy_ayu said…
ah ah..sama ngan Nana..selamat ulangtahun perkahwinan.!!!! semoga bahagia selalu & selamanya......amin!
eB ezrin said…
happy anniversary dari kami juger :)
Nana said…
ehhehe sama la date aniversary kita
tp malangnye saya tak dapat sama2
ngan somi dia jauhhh
Cute MuM said…
happy anniversary ayu,,
semoga tercapai segala impian tue yer..
umialya said…
selamat ulangtahun.. moga kebahagiaan kekal keakhirnya
rmi gak anibeseri kawen nih, apepon heppy wedd anibeseri!!! xsabar nk tgk kek klu jadik ;p
Liz Rohaizat said…
kak ayu, happy anniversary!!!
Mama Zharfan said…
happy anniversary utk puan ayu & encik zul ehhhe

celebrate kat mana tu :)

sama rupanya anniversary u & nana...mine pun bln ni gak--16 july ni
juanita said…
hai..happy anibersary,

Meh join contest kat blog saya :)
http://www.tetikusrusak.net/contest-aku-mahu-jadi-ratu/
tahniah yg ke berapa ne??? 10 tahun ada???

harap2 perkahwinan ila pun boleh bertahan selama ayu..........
hehe..salah log in tadi..
Hermit said…
thanks to all well-wishers... :)kitorang dah kahwin lebih sedekad, bak kata org tua2... "dengar kentut dalan gelap pun dah leh tau itu bunyi kentut bini sendri" wakakakaka...
11 tahuuuuuun beb :) hahahaha

thanks all for the wishes ya :)