Friday, July 8, 2011

Hadiah Minggu Ini :) :)

Ni bukan saya yang menang tapi Azwan Azri ya. Menang sempena Father's Day Contest di FB Creative Inc. Publisher. Tapi adik Wan kasi kat saya. So saya tolong amikkan hadiah ni dan terus bawa balik buat harta sendiri. Thanks adik Azwan Azri, siyes memang baik hati :)
Ini saya cilok dari FB Mira. Sebab saya menang benda yang sama dengan Mira. Saya juga telah memohon jasa baik Mira untuk amikkan dan tolong selesaikan masalah tiket saya iteww, hahahaha. My BFF ni baik sungguhlah dah lah alert me suh join contest FB twisties siap kasi jawapan lagi, muahhh.
Priest dari Motor Trade on9. E-mail jer jawapannya, butiran contest saya perolehi dari FB motor trade. Dapat barangan Priest tempat ke-3 berharga RM150. Cam tak caya jer harga benda besi ni cam gitu kan. Apapun suke jer, syukran. *Siyes saya sendiri tak tahu bila saya join contest ni :p
Weekly winner untuk contest Lays :) Dapat speaker yang comey!
Goodies dari Herworld (value Rm100), jawab survey.
Cer teka..cer teka ini apa??? Ini lah thumb drive 4GB dapat dari Herworld on-9.

Dan paling teruja.....bila check email tadi :)

Dear Ahem Ahem (hahaha),

Thank you for taking part in the Dutch Lady Malaysia ‘Proudest Moments’ Facebook Contest.
After a long judging process, we at Dutch Lady Malaysia are proud to inform you that you’ve
won the 2nd Prize, which entitles you to:

An education & development scholarship worth RM1,500 + 1 year supply of Dutch Lady 5x DHA Growing Up Milk!

Suke noks scholarship buat anak-anak saya (rasanya cam untuk sorang jer, hik hik). Hadiah paling bermakna sebab ianya keperluan untuk anak belajar. Walaupun tak banyak tapi cukup membahagiakan hati seorang ibu yang sedang meraikan ulangtahun perkahwinannya hari ini. :) :)

Moga rezeki saya dan kalian (yang sedang membaca) turut murah dan murah... Amin.

6 comments:

Lin Azlina said...

wah...best giler adiah dutch lady tu..tahniah kak

nEa FleriDa / nIL said...

tahniah akk :)

Eyriqazz said...

tahniah,..yup,banyak cabang income dari berblogging ini..no pain,no gain kan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrrrrrrrrrrrrr,,,,tak terkata kebestsanya!!!

Em's Family said...

hepi anniversary!!! ler, kalau tau u amik Jean Perry tu, boleh laa jugak i tumpang :D

AyuArjuna BiGoshh said...

lin- tq :)

nea- tenks :)

eriqazz- ya betul tu :) bro lagi hebat dari saya :)

ila- alhamdulillah :) ila pun dah semakin hebat :)

mira- ler tak habaq no :)..anyway thanks for the wish :)