Wordless Wednesday~ Murah ke??

Harga makanan tengahari saya : RM3, murah idok???

p/s: Tengah panas hati bila student buat banyak alasan tak nak buat kuiz. Tak ready lagilah dsb. Ikut hati yang panas ni "0" jer, abih citer.

Comments

hari ne ila makan kembung asam pedas, togey grg, telur asin-rm5.5

beli nescafe moca, beli sampul surat nak masuk contest rm3

dah nak rm 10..haiyaaaaaaaa
mummy_ayu said…
murah sgt la tu...
ala sian student2 tu..dulu kita pun mcm tu gak..
Hermit said…
jgn kasi muka sangat student tuh kang 'dipijak2nya' kapla awak... lagipun dah kasitau date nak buat kuiz, bukan cam kita dulu lect. buat pop kuiz & kalu tak datang aritu nasiblah, bukannya boleh buat balik.. (brape byk sy dapt 0 sbb kantoi tak datang wahahaha)..
Mama Zharfan said…
murah tu sbb harga students heheh
murah lah tu. ada ikan, sayur, nasi..
Nana said…
KIRA MURAH LA NI
OPIS SAYA KLW LUNCH XSAH KLW TAK LEBIH RM6 MAHAI MELAMPAU

Popular Posts