Hapdet Hadiah Yang Diterima Dari Awal Ramadhan 2011


Pengurut tengkuk dan leher hehehe... uSnooz dari OSIM. Contest F&N Season penyertaan terbanyak. Tapi saya tak belipun air season ni. Kebetulan saya ada menang 2 karton air tin season, so antar tab yang itu jer. Rezeki atas rezeki :)
Ni bukan hadiah saya tapi Azwan Azri. TAPI... Azwan sedekah kat saya, hehehehe. Baik tul Azwan, naik segan dah asyik tolong amikkan dan amik terus. Daripada forfeited baek hakak amik, ayat biasa Azwan kepada saya :p TQ dik non.
Papermate FB, nama saya dan Anaqi naik. Oklah dapat 4 pen yang berkualiti dan 2 correction pen. Syiok tul banyak free gift kat FB sekarang ni :)
Cik Hubby menang. Tambah koleksi pinggan mangkuk saya :)
Dari Majalah Santai voucher penginapan 3H 2M di Damai Tioman Resort, Pulau Tioman.
Apakah? Menang lagi contest Drypers tapi kali ini di Giant. Kategori saguhati nama Encik Hubby lagik! Alhamdulillah dapat cash RM300, tapi siyes tak hengat contest mana saya join ni :)
2 tix movie Rise Of The Planet Of The Apes dari Yuberactive.
Sony DVD player, lucky draw dari ESL Appliance :)

OOOOOooOooooooOOOOOooooooo
ooooOOOOOO Alhamdulillah :)

Comments

Wansteddy Tales said…
Lumayan, menarik lagi gempak! Tahniah kak Ayu ;)
Nana said…
gempak!
cite apes tu bezzz
tgk cepat heee
mama tisya said…
wah dpt cuti2 free bestnye
Cute MuM said…
bestnya hadiah..
tahniah..
Mama Zharfan said…
semua hadiah besh!! bila nak gi cuti2 tioman tu :) me dh lama tak menang percutian ni :p mintak aura u sikit heheh
eB ezrin said…
perghhh cayalah :)
anisalya said…
rajin masuk contest insyaAllah ada rexeki untuk menang...
Jaa said…
bestnyer..ni yg semangat nk join lebih byk contest n GA...
bila nak amik hadiah dutch lady?
gosok2 mate..beshnye sis!!!