Tuesday, August 23, 2011

Prize Giving Ceremony 3M - Post It "Mother's Day Contest"

Sempat layan tengok award yang diperolehi 3M di peringkat antarabangsa. No bad lah kan? Contest ni dah lama... Bulan 5 lepas sempena dengan Mother's Day. Beli produk 'Post-It' lepas isi borang buat slogan @ ucapan untuk ibu. Saya beli 2 jer... Heheh modal pun RM2.50 satu :)
Ni lah pemenang utama...Tapi saya tengok entri die pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Memang CUN sesangat die perabis hias... Besaq mak oii B4 saiz... Ni hantar by hand rasanya ni...

Saya punya sangatlah simple... Mungkin harap kata2 puitis tu yang boleh naik nama untuk consolation winner :p
Saya ni wakil ajor, yang menang Encik Hubby...
Bersama pemenang-pemenang yang lain. Ada 6 pemenang kat sini geng satu opis. Pehh... Masuk secara komplot ni ya, hik hik.
Hamper barangan 3M Post-It... Oklah post pun post la, janji hadiah... Huhu, alhamdulillah.

7 comments:

eB ezrin said...

ala, kasik i jeles tau :)

Mama Zharfan said...

congrats ayu! nak kena belajar skill deco mendeco heeheh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah kak ayu!!

yantz-yeem said...

tahniah...eh kak ada prize ceremony eks...sy baru dpt emel dari SB harini..dia suh collect hadiah bulan 9..lamanya...anyway akk dah dpt hadiah tu..ok x?

Wansteddy Tales said...

Tahniah k.ayu ;)

Ezay Hadry said...

tahniah mdm..janji hadiah kan..syukur walaupun kecik tetap eksaited kan..

Nana said...

tahniah ayu
kecik2 pon adiah juga
yg penting free heeh tu yg bez