Tuesday, August 16, 2011

Terapi Buat Diri Membeli Wedges Lagi !!

Stress dengan keje minggu ni..
Ditambah pula dengan 2 wedges kesayangan Kak Merah dan Puan Sri Gold, putus tali/terkopak tapak pulak dalam bulan yang sama ~ bulan pose ~ bulan Ogos...huhu
Dalam hati berkecamuk dan celaru..
Tiba-tiba bila ada booth jualan raya di kawasan tempat keje menjual kasut yang comey, terus rembat membeli sebab berkenan. Pastinya bukan amik sepasang jer bahkan dua ya!
Comey tak Cik Putih saya, hik hik
Pehhh tinggi tul, tapi sayakan cam kecik2 pendek so OK jerlah kalau disarungkan dengan wedges ni :)
My Black Widow in da house!
Itu harga sebenar ya~RM43.90 tapi saya beli RM23 ajor. Harga penghabisan stok. Tapi siyeslah bila pakai dikaki rasa selesa sangat, dalam die lembut.
dan HARUS ada free gift dari penjual. Suke coz dapat 2 pin bunga ros dan 1 riben (leh kasi kat My Yana).

Uolls suke pakai wedges tak???

11 comments:

yatie chomeyl said...

I dah terlebih inci, xleh nk pakai wedges..nanti tumbang tak pasal2 hehe

Ummi Dania Yasmine said...

tak reti pakai wedges lar...

Ummi Dania Yasmine said...

terpeleot nanti...

Mama Zharfan said...

ari ni me pakai wedges heheh dtg ofis :p

Nana said...

cantik tp kan saya xpenah ada kasut wane putih
sebba saya ni xreti jaga

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ala ila tak boleh pakai kasut tinggi2. nanti bagi tekanan kat tulang belakang

mama_umar_maryam said...

sandal feveret saye dah terkopak la sis,kene carik 2-3psg lg nih,hehehe.suke je wedges!

eB ezrin said...

yg puteh tuh lawo :)

Devi da Lil' DeviL said...

i peminat wedges crocs..
dah almost 3 tahun pakai.
pergi kerja setiap hari.
travel sometimes bawa sekali.
so far ok lagi

kekeke..cantik pilihan ayu.

nina said...

miss, saya pernah beli yg wedges atas sekali tu. huhuhu..
memang cantik, tapi kaki saya kot tak tahan cepat melecet. ehehhe :P

Wansteddy Tales said...

wahhhh like your color! meriah2 di hari raya gitew!