Thursday, September 1, 2011

Cerita Di Pagi Raya Pertama :)

Seawal pagi kanak-kanak ribena sudah bangkit tidoq so excited nak raya deh! Lepas tu memasing kalut bersiap sebab hari raya pertama biasanya banyak agenda memenuhkan perut selain dari mengutip duit raya :p
Aktviti bersalaman dan bermaafan plus mengutip duit raya adalah acara wajib. Seronok tengok anak2 sedare duk berebut-rebut nak salam. Cam rasa macam YB jer, ramai peminat hik hik
Rendang air tangan saya di 1 syawal. Rendang daging hari esoknya....
Uolls aktiviti apa erkk di pagi raya??? Mesti lagi hebatkan. Tahun ni minggu pertama raya, saya dan keluarga penuh dengan aktiviti menghadiri majlis perkahwinan. Kenyang...kenyang....

5 comments:

Mama Zharfan said...

hehe byk ker ur kids dpt duit raya ;)

mama_umar_maryam said...

heheh,samelah,taon meriah dgn budak2 je,tu je la kot yg blh buat kite mak2 ni happy walau penat =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah..buat rendang.. seumur hidup lum penah masak rendang sbb tak retila.. kena belajar jugakla

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lupa nak komen..comel amani pakai baju kebaya hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- aderla sikit2 heheheh

zeti- asal bebudak gembira mak bapak pun tumpang sama heheheh

ila- rendang tu bahan die ayu main campak2 jer :p..amani kata terima kacih :)