Cerita Di Pagi Raya Pertama :)

Seawal pagi kanak-kanak ribena sudah bangkit tidoq so excited nak raya deh! Lepas tu memasing kalut bersiap sebab hari raya pertama biasanya banyak agenda memenuhkan perut selain dari mengutip duit raya :p
Aktviti bersalaman dan bermaafan plus mengutip duit raya adalah acara wajib. Seronok tengok anak2 sedare duk berebut-rebut nak salam. Cam rasa macam YB jer, ramai peminat hik hik
Rendang air tangan saya di 1 syawal. Rendang daging hari esoknya....
Uolls aktiviti apa erkk di pagi raya??? Mesti lagi hebatkan. Tahun ni minggu pertama raya, saya dan keluarga penuh dengan aktiviti menghadiri majlis perkahwinan. Kenyang...kenyang....

Comments

Mama Zharfan said…
hehe byk ker ur kids dpt duit raya ;)
heheh,samelah,taon meriah dgn budak2 je,tu je la kot yg blh buat kite mak2 ni happy walau penat =)
wah..buat rendang.. seumur hidup lum penah masak rendang sbb tak retila.. kena belajar jugakla
lupa nak komen..comel amani pakai baju kebaya hehe
suzz- aderla sikit2 heheheh

zeti- asal bebudak gembira mak bapak pun tumpang sama heheheh

ila- rendang tu bahan die ayu main campak2 jer :p..amani kata terima kacih :)