Nafsu Nak Makan Sedap Di waktu Pagi!

Saya kepingin krusher KFC sebab semalam masa terjah KFC kul 9 malam lupa lak nak order. Suke rasa ais yang berketul-ketul walaupun MIL dah bising jangan selalu minum air sejuk takut kena penyakit sendi..heheheh..tapi nafsu makan minum nak ikut jugak :p
Tapi pepagi mana lah ada jual Krusher lagi...hehehe
Tapi bila dah pekena nasi ambang yang ada macam2 lauk ~ daging bakar, ikan kering, sayur goreng tempe + suhun, sambal petai dll di waktu pagi pehhhh memang sentap, mantap body...bertambahlah kalori sesuai dengan harga sebungkus besar nasi ni RM7..hamik ko kuat sangat nafsu melantak tak ingat, lepas tu sibuk nak gi aerobic sana sinun hehehehehe...
p/s: nafsu makan berselera, tapi nak jaga body juga :) camana tu!

Comments

hahaa...biasalah tu ayu. i pun kadang kadang termakan banyak lepas tu rasa guilty..then kena lak cari jln untuk banyak berjalan sebab bersenam--i sungguh malas..:P tapi nak maintain jugak..huhuhu///sebab pernah gemuk suatu ketika dulu..traumaaaaa...:P
Mama Zharfan said…
i puasa ari ni hehhe terliur plak bila tgk pic mknn tu...
aNaYaNa said…
makan selagi terdaya..hehe..nasi ambeng..dengar jer belum pernah cuba..
uiii ada gaya gaya Kak Red posing lar...
devi- siyes ke u pernah gemuk..heheheh..u cam nampak slim jer...klu betul apa rahsia...share2 lah ngan i...suke tgk u langsing :)

mz- dah abis pose 6? :)

anaYna- shodap....meh ler pi try

ezz- ya ke hahahha...alaaa hahaha
eB ezrin said…
nasik ambang,,, huwaaaaaaaa. eB poser.. hu3
ya Allah brekfes mewahh!!!! hahahah
eB- anggaplah ini godaan bg owang berposer hehehehe

zeti- biler lagi jom join
Hermit said…
mummy dibab... i dunno u lah!