Beli Barang Hush Puppies Guna Voucher| Boleh Beli Barangan Promosi Lagi!

Ini antara voucher yang paling cepat saya redeem. Heheh. Biasanya makan masa jugakler. Tapi disebabkan hari Ahad anak2 semuanya pergi besday parti kawan sekolah (tinggal Afiq dan Amani je). Saya pun beria-ia ajak Dedet pergi langsai itu voucher. Nak shopping ngan anak reramai mesti sakit kepala punye.
Kebetulan kat OU butik Hush Puppies ada SALE. Kat luang legar Old Wing SALE kasut Hush Puppies. Tapi saya lebih berminat mencari baju buat Encik Hubby. Sebab baju laki saya banyak rosak angkara saya, hahahaha. Saya salahkan mesin dan sabun pencuci yang digunakan ya!
Harga sehelai t-shirt ni RM119.90, gulp :p tapi ada 50% diskaun so beli dua. Jadi kena tambah tak sampai pun 20 hengget! Kebetulan voucher boleh digunakan untuk belian apa2 barang walaupun ada diskaun dan "best buy"... Suke! Sebab jarang benar voucher boleh digunakan untuk membeli barang yang berdiskaun :)

p/s: Mood merundum untuk join mana2 contest lately ni. Selain dari kerja banyak, saya tertekan gak dengan isu nak sambung belajar dan pemindahan tempat kerja baru (akan datang, huhu). Doakan saya sukses dalam apa2 jua yang dilakukan ya!

Comments

wahhhhh.. baik betul organizer tue ye.. jarang mcm ne kan?/
Hermit said…
malas sebenarnya beli baju Hush Puppies nih... seperti kata my colleague... pakai baju cap anjing, keje pun dah cam 'anjing' kehkehkeh...
mz- cepat mz gi redeeem.......ada sale

ila- kan kan jarang vou blh guna beli utk brgn berdiskaun..

dedet- no komen huhu

Popular Posts