Friday, October 28, 2011

Breakfast Mewah di "Subway"

Citer sadis pagi ni, disusuli dengan tekak sakit, kepala pening gara2 main hujan petang semalam. Bila kena hujan syok, sejuk2 lari2 romantik. Tapi bila dah malam pehh satu badan menggigil. Dengan alasan kukuh inilah (ditujukan buat Dedet), saya terpaksa mencari makanan yang ada rasa nafsu ke atasnya. Hahahahah.

Saya merupakan customer pertama di Subway pagi ni. Mula2 ingat nak makan yang ada inti meatball, tapi adik Subway cam suh jugak saya pekena breakfast set Subway sebab dapat air coffee free... Dan saya pilih "White Coffee".
See... 3 cookies yang begitu shodap... Satu harga RM1.5o tapi kalau beli 3, harga jadi 4 hengget!
Dengan scramble egg + chicken + sayuran yang banyak betoi, sos 4 jenis, total ke semua RM6.90. Kenyang betul boleh tahan sampai ke petang rasanya. Mewah dari segi kuantiti ;p

p/s: Lepas makan terus kebah dari demam, hahahahahah.

5 comments:

mama tisya said...

lama tk mkn subway...nk baik kena bfast mahal ..hehehe

Mama Zharfan said...

me tak pernah mkn kat subway...cian sungguh hhehehehhe

AyuArjuna BiGoshh said...

MT- kan kan huhu

mz- kena try sekali :)

Hermit said...

ewah2 cik kiah kita... demam2 selera tak lari ke?

Devi said...

Sedap memang, apalagi kenyang