Wednesday, October 12, 2011

In This House...| Feeling Jiwang (Teringat Kat Encik Hubby)

Emo laaaaaaa..
My hubby call 2-3 kali update pasal diri dier..
Berlepas dari KL 18:10 dan dijangka tiba 19:20
Balik pada 15.10.2011 dari Yangon 20:05 dan tiba 00:15

Rasa KOSONG jer rumah ni, walaupun anak den 5 owang.
Takde dah owang nak dengar saya BEBEL bising suh anak mandi.
Takde dah owang nak dengar saya BEBEL suh anak tido.
Takde dah owang nak dengar saya BEBEL marah kat anak sebab malas belajar.

Tapi4 hari jer :) :) lepas tu ada OWANG tu sakit kepala kena dengar balik segala perkara-perkara diatas, hik hik.

Dengan luahan ini saya dengan rasminya akan masak Hot Dog dan roti jer malam ni. Malasin :p

9 comments:

Mama Zharfan said...

heheheh me paham :) :) absence makes the heart grow fonder :) :)

AyuArjuna BiGoshh said...

MZ- hik hik :)

[-suziey-] said...

hehehe..hubby otstation ek..sian..xpela..kasi hubby relax kan telinga..haahaha

AyuArjuna BiGoshh said...

suziey- kan die pegi release kan tension huhu

Em's Family said...

true... :)

Ummi Dania Yasmine said...

bilalah hubby nak os ni. ader kat rumahhhh jer...hehehe...me nak merasa jugak...

AyuArjuna BiGoshh said...

mira- huhu...

ezz- heheheh, iyalah tu... :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru beberapa hari dah rasakan?? ila pun mcm tue.. dulu penah cakap ala saya tak kisah pun kalau awak nak sambung study jauh2.. hubby awal2 dah bagi hint tak boleh jauh dgn anak2 &isteri..ila je perasan hebat.. amik ko..baru ila yg kena pg jauh 17 hari dah berasap punggung..nangis rindu anak2 & hubby..

start hari ne pun hubby takde 3 hari pg perak je.. kalau 2/3 hari ila ok lagi kot.. kot?? haha

AyuArjuna BiGoshh said...

ila- tu lah masa die ada...tak rasa bila dah takde baru terasa sesangat heheheh