Tu Diaaaaaa 10 Finalist Astro Blogger MasterChef

Sedikit Info Mengenai MasterChef Malaysia :)
- MasterChef TX bermula 22 Oktober 2011, Setiap Sabtu - Rabu (9 malam)
- Master Class setiap Jumaat 9 malam.

Program Channel – Astro Ria (Channel 104)

Nak belajar/terror masak silalah TONTON ya :)

***************************************************
James yang happy go lucky!
Yati Sawanila (all the best deh!)
mimie :)

**gambar wawa dan falihin tak dapat carik :p

Peserta Final Phase Ke-2

SENARAI 10 FINALIST BLOGGER MASTERCHEF
Mimie ~ zamimie.blogspot.com----> ahem ahem....suke memasak gak ni :)
Wawa ~ eencyweency.blogspot.com---->pengsan saya tengok blog die yang penuh dengan citer masakan cecanggih!
Yatie ~ sawanila.com--->peminat Bobby Chin :)
Falihin ~ falihinjasmy.blogspot.com ---->pehhhhh suke memasak barat
James ~ doggyjamessays.blogspot.com---> suka makan :)
Bro Jejai ~ teratakarmo.com ---> ayah yang rajin ke dapur untuk masak (walaupun hujung minggu ajo)
Baby Sumo ~ goodyfoodies.blogspot.com ---> best baca review masakanfe dr blog die nih
Wendy ~ wendyinkk.blogspot.com
Mrs Strawberi ~ mystrawberi.blogspot.com----> peserta yang pendiam tapi murah sangat dengan senyuman!
Erna wife Zufino ~ jabberholic.blogspot.com-->anak didik Bob!

So good luck ya pada 10 yang terPILIH ke pertandinganakhir anda memang HEBAT!
Tarikh/Hari: 15 October 2011 (Sabtu)
Masa : 12.30 pm
Lokasi : SACC Shopping Mall, Shah Alam

Comments

sawaNiLa.com said…
thank you kak....amik semangat bobby chinn...kena tweet dia sat lagi ni.. hahaha
eencyweency said…
ape2 pn sy still salute n impress dgn peserta 2nd round..kalo sy dapat nanas n udang mmg mati kutu la..sbb sy x pandai siang nanas n udang :( sllnye mak siangkan siap2..hehe
Mah@mahu said…
tahniah sapa yg dpt sertai tak dpt masuk final kali tak apa akan tetap usaha lagi tahun depan Insyallah..