Baju Ben 10 Ori Sepuluh Hengget Ajo!

Jangan tak cayo, baju Ben 10 ni hanya berharga 10 hengget ajor. Beli kat Jusco OU. Kain tidaklah tebal melampau dan tidaklah nipis sesangat. Sedang elok sebab kain die sangat ringan (pendapat saya lah).
Simple jer kan?
Yang hijau Afiq punya, yang kelabu asap ni Akid punya :)
Yang ni Anaqi punya tapi bukan 10 hengget ya!, 30 hengget lebeh. Kain lebih tebal, design lagi cuns. Apapun saya tetap berkenan yang Ben 10 rege 10 hengget, hik hik. Saya kan spesis wanita suka barangan murah tapi nak ada jenama dan original. See mak cik ni lebey2 kan :p

Comments

yatie chomeyl said…
betul 2, i pun gitu gak..nk yg murah tp branded hahaha
wow ben10 hengget...simple tp cantik ..dkt Jusco OU jerk ke yg ada..sbbnya anak eija Zaquan mmg peminat tegar Ben10..kalau nak kuar dia msti salak nak pakai baju ben10..huhu..
i pon sama branded tpi murah...susah nak dapat wooooo.....nak nak brand barbie...kalau barbie RM15, i pernah dpt masa warehouse sale. Hehehe
yatie- kan kan kat jepun mesti banyak...hehehe

eija- ayu tak sure kat jusco lain ada ke tak...tapi kain mmg sangat tidak panas... :)

ezz- kite serupa, semalam i beli baju shirt yang bertali jer tapi labuh so yana kena pakai dengan inner harga rm20 kat jusco ou gak
ila- kan kan jimat banyak hehehe
ehhh, rmi yg mcm sis, saye slh sorg,hahaha
zeti- wahhh kita leh jadi kamceng heheheheh