Friday, November 18, 2011

Entri Tak Pernah Miss Setiap Tahun| JCard Day!

Semalam hari "mood menjunam ke laut saya". Kerja banyak tapi satupun takleh jalan. Tengah buat kerja dapat memo, dapat notis minta dengan "urgent" diselesaikan. Masalah kerja yang tak berapa penting sangat. Masukkan gambar dalam slide dan macam-macam lagi.


Anaqi dan Yana bisinglak suh belikan baju mandi mereka. Sebab saiz dah kecik! So waktu lunch saya larik jap ke Jusco OU untuk menyertai JCard Day. Hilang stresss dik non!




Rata-rata harga memang didiskaunkan 70% less. Ramai owang tapi tak sesak, nak bayar pun mudah kaunter banyak.


Dan saya paling suke time owang jerit "Happy Hour!" "Happy Hour!"


Sempat gak saya rembat langsir yang berharga seratus lebih tapi dijual dalam RM38 ajer. Kain pun cantek sangat!




Hasil perbelanjaan selama 1 jam jer. Huhu. Kopak duit laki den. Tapi saya beli barang yang betul2 murah dan berbaloi. Sebab hidup kat KL ni sentiasa dipenuhi dengan jadual berkala SALE. Lepas bulan ni ni, bulan depan tulat mesti ada SALE.


Hilang stress jap, balik opis stress balik!




10 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

tak cukup 1jam je tu kak ayu
kene qadha lagi lunch karang
baru ilang sket stress nya ;)

mama tisya said...

bila ntah nk jejak jj ou yg br ni...rindu ou

Cho Zila said...

ilang stress gitu... memang best kalau shopping guna duit laki lak...

eB ezrin said...

JJ maner dear? dh lamer x bli baju keje nih. hu

kak ina kl said...

betul tu..kat kl manjang ada sales..tgh kumpul duit nak beli handbeg time sales nanti

Mama Zharfan said...

Me dh lama tak terjah jcard day hahaha

AyuArjuna BiGoshh said...

nad- kan kan hahahah...stress jugak nanti bila abis duit banyak :)

mt- sudi-sudikanlah singgah, besaq cheq!

ila- stress ilang...menang ilang lebey guna cum suami huhu

eB- ou, tapi sampai smlm jer :)

kak ina kl- semalam sembonia die buat sales sampai 70%...banyak sale kat KL...tak yah riso huhu

mz- terjah ler sekali

kemma said...

syoknya..tp kat jb ni jcard x seheaven kl..terhad..menanti juga jcard..rindu midvalley huhu..rindu sogo..rindu soping2 di kl

AyuArjuna BiGoshh said...

kemma- meh ler turun kl, huhu

Hermit said...

amboi2... dah kasi kad suka ati je shopping tak hengat...