Sunday, November 20, 2011

KFC Breakfast... Biar betul?

*pix from KFC website

Pagi2 tadi g KFC at TTDI... Disebabkan ditinggalkan sorang2 so ingat nak pekena "a.m cheezy egg bun combo" sambil santai2 take my time baca newspaper...
Sekali buka... Watta? Menatang aper kaler hitam nih? Agak2 arr, bukan first time makan so dah tahu ghuper dia... Bawak turun tunjuk kat diorang. Terus reply "Sorry bang, kita tukar baru"... Lepas tu i overheard sorang girl cakap "Dah 4"... Eh? What? Dah ada 4 yg reject ke?Korang nih...
So nilah gantinya... Walaupun ghuper dia still tak sama cam kat iklan (rujuk 1st pix-adatlah marketing gimmic) tapi tetap sedap... Kalau Anaqi/Yana mesti order twister tapi for me this cheezy egg bun still the best :P (makan2 terus blah g mall beli groceries).

Hermit

8 comments:

Mama Zharfan said...

so far lom pernah breakfast kat mana2 fastfood--sbb mr hubby tak suka sgt fastfood heheh me suka ajer :p

mama tisya said...

uiks terbakor tul cheese tu...tp kita suka bfast kfc ni tp kena mkn panas2

AyuArjuna BiGoshh said...

mz- my hubby mmg ler kaki bfast kf...me suke kedai mamak lagi hhehehehe


mt- makan panas2 sedap kan...klu dah sejuk rasanya kureng sikit...

anyway dedetlu tengkiu ler shopping barang dapur, beli beras, beli bawang huhu

Ummi Dania Yasmine said...

hitam itu menawan tapi hitam ni apa kes nya???....

akuzle ayu said...

sy pon br try chessy bun neh semlm. x sangka plaks rasa cheese yg di'buh' kt atas bun mcm getah....huhuhuuh...maybe this is the 1st n the last kots. takot plaks nk jdkan menu harian...ahahahahah(mcm kaya sgt).. tp, twister is the best!!

Sumijelly said...

sumi lom try lagi breakfast KFC.. McD punya dah try.hehehe

Sumijelly.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eeee..takutnya nak makan

Hermit said...

@akuzle ayu,

macam getah? maybe dia silap masak cam kes ni gak kot? sbb biasa i makan lembut je... makan panas2 syok :)