Tuesday, November 22, 2011

Layan buhsan di i-City...

Oh2... Bosan ditinggalkan sorang2 di malam minggu yg lepas tak tahu nak ke mana...
Last2 kuar jam 9.30 mlm g i-City, alang2 nak keluar pergi makan... Tergezut gak parking fee RM10 sekali masuk, biasa RM5 je, i tanya la adik kat situ dia cakap "Tak tahulah bang pihak pengurusan yg naikkan mungkin sebab cuti sekolah. Tapi bayar sekali je bang, abang leh dok sini sampai kol 6 pagi"... Banyak cakap tol dak pompuan tu, tak kuasa nak layan, giler haper nak dok sampai pagi2 buta? Ngko ingat aku kelawar ke? Wahahaha..
So i mula buat hal sendiri ambil2 pix... still need to biasakan diri ngan DSLR percuma :)
Singgah kaunter "Snow walk"... Rasanya rhega naik gak tu. Tanya abang kat situ dia cakap masuk takde had masa, tak berminat, masuk sorang2 buat pe ek? Lagi baik huluq je kapla dlm freezer kat umah sampai beku wahahaha...
Layan pix lagi... Selain pokok2 bercahaya cantik ada gak ride2 ala funfair... 2,3 ride i tanya harganya sama je RM5 sekali main... tak larat nak tanya semua (bukan nak main pun).
Ada skrin tv besar leh layan movie lagi... yg ni free hehe
Ramai gak orang datang... malam minggu kot?
Haaa... pokok ni i like... cantik :)
Malam yg sungguh bosan, nak ambil pix takde model... Tergerak ati gak nak suruh dak kecil yg datang jadi model tapi takut mak bapak diorang ingat i psycho nak culik anak diorang. Nak suruh mak budak takut diorang perasan muda & silap aribulan kena seligi ngan laki diorang lak. Nak suruh dak2 muda remaja takut diorang ingat i org tua tak sedar diri nak ngorat lak, worse case mam besor leh mengamuk wahahaha... Last2 i end up ambil pix jarak dekat, berlambak2 pics. Lepas tu blah g makan, dah kol 11 lom makan woo... lapor2.. :)

p/s: Pengajaran berguna yg i dapat... org waras takkan g i-City sorang2!

Hermit

4 comments:

Mama Zharfan said...

me lom sampai lg kat sini..

AyuArjuna BiGoshh said...

pergila suzz :)

Ummi Dania Yasmine said...

Wife gi mana hermit?

Hermit said...

@Mama Zharfan,
Boleh gi lawat suzz, dak2 mesti suka.. cuma jgn u g sorang2 je la nanti mati kutu hehehe

@Ummi Dania,
Wife g kursus, angkut semua anak2, mak & adik2 dia tapi tinggalkn i sorang2... (suspek boikot sbb i ambil balik kad atm hahaha)