Tuesday, November 15, 2011

Rembat Barangan G2000 Dengan Voucher!

Ari tu saya ada menang voucher G2000 dari Nora Musical dari Berita Harian. Tapi voucher ni hanya boleh digunakan di outlet Pavillion sehingga 20 November 2011. Dan kebetulan saya ada event di Pavi Jumaat lepas so apa lagi try lah rembat mana2 yang patut menggunakan voucher. Sib baik takdelah banyak karenah sangat bila nak guna. Boleh beli apa saja barangan G2000. Cuma satu voucher untuk satu resit. Tapi barang2 G2000 memang mahal ok!

Saya rembat shirt yang cantek pada mata saya. Ada bunga2, material pun rasa sedap sangat. Harga RM119. So tambah 19 hengget jer. Mula2 saya nak jadikan die inner untuk baju tanpa lengan. Tapi cam rugilah baju mahal2 pakainya didalam. So last2 saya bagi kat Yana dan cam biasa anak daraku sorang tu memang hepi ler.
Stokin ni setiap satu set 45 hengget (setiap set ada 2 pasang). So saya amik 2 set. Tak payah tambah apa2, hik hik. Rasanya stokin jer kat sini yang paling murah :p Apapun still gembira dapat juga merasa pakai barang2 mahal hasil merajinkan diri menyertai contest. Cam dah 80% perangai ala2 maknyer SinChan, lalalala.

11 comments:

eB ezrin said...

rezki . suker3 :)

kak ina kl said...

wah macam-macam kamu dapat kan..rezeki tu

Nana said...

hik2 mmg mahai pon barang g2000 ni klw nk bli sy tgu sale je heee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kiki.. mak sin chan pun mak sin chan la...

Mama Zharfan said...

heheh besh besh :)

ummi aiza said...

mak oiii stokin RM45 hengget? ini stokin istimewa buat dari bulu unta ke? kihkihkihkih

AyuArjuna BiGoshh said...

eB- alhamdulillah, me suker gak hehehe

kak ina kl- alhamdulillah akak, sikit2 jer :)

nana- mahal nana, duk telan air liuq jer tgk harga2 kat situ :)

ila- tu ler pasai hahahah

mz- beshhhhh

syidot- bulu unta kashmir hahahah

Em's Family said...

bestnyer.. bestnyer.. again.. bestnyer!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

mira- heheheh, ala u pun mng best best bestnyer...again n again :)

Ummi Dania Yasmine said...

ayu sinchan bole?

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz- hahahah ok lagi dari ayu sekinchan hahahah