Saturday, December 3, 2011

Cheesy Wedges Senang, Cepat, Mudah Dan Shodap Di Makan!

Goreng wedges segera. Kalau nak jimat guna kentang jenis holland potong 8 campur tepung jagung dan bread scum...
Cheesy segera bancuh ngan air suam...
Lepas tu makan dengan mayonis, sebijik cam KFC. Makan sehingga mejilat jari tangan, hehehe. Ni lah makanan ringan yang senang dibuat dan paling disukai anak2 saya, kredit utk Anaqi si tukang masak :)

11 comments:

mama tisya said...

dapnye,,yum22

**xsuka gk yuna...dh la 2 lagunye masuk:-p

Mama Zharfan said...

nampak sedap :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kat mana nak beli ye?? serbuk kuning tue??

AyuArjuna BiGoshh said...

mt- kan kan penakut kurang uhmmmm

mz- shodap meh ler try....

ila- kat fb ada...ayu beli kat arlina kerling fb beli harga borong sebab beli byk...tapi https://www.facebook.com/Nachozcheese ada jual juga :)

Em's Family said...

sedapnyer. u anak ramai sure seronok nak masak ade je orang nak makan.. tapi i suke yuna :D hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok nanti ila cuba jenguk..tq kak ayu

Ummi Dania Yasmine said...

nak try buat....:-) thanks for sharing....

mama rifQy said...

uwaaaaaaaaaa.....xreti nak beli sheesy yang segera.xpernah jumpe! kentang dah beli...masuk dalam peti ais je laaa

AyuArjuna BiGoshh said...

mira- kalau u berkumpul ngan adiks2 try lah buat pasti licin hehehehe

ila- cuba ila....sedapppp

ezz- silalah buat my bff

mama rifqy-m senang sangat guna cheesy seger ani :)

Wildan said...

Wouw...sedap..sedap...

Wildan said...

itu cara masaknyaa bagaimana?