Mengutip/Menerima Hadiah Pada Minggu Ini Dengan Penuh Teruja!

My Yana dapat makeover dan bergambar dari Barbie Boutique. Menang dari Majalah Harmoni, many thanks to Suzz remind me about this contest. Saya memang bukan pembaca majalah Harmoni so tak perasan ada contest ni. Dan My Yana memang excited abis ler sebab dapat melaram dan dipakaikan gaun ala patung Barbie :)
Berkurun dah contest ni, la ni baru dapat e-mail suh amik hadiah. T-shirt POC size L, huhu saya punya. Sekarang tengah berpikir2 nak pakai gi mana ya!
Alhamdullilah, akhirnya RM1K menang untuk Peraduan Mamil Gold sudah ada dalam akaun Amani. Baru checked minggu ni :)
Hamper RM1K dari treasure hunt Lanvin Marry Me baru amik minggu ni. Dan akan dibahagi dua bersama Dyat my partner untuk event hari tersebut.
Suke ler dalam kotak ni ada perfume Marry Me yang sangat wangi dan juga losyen tangan. I like :)
Hadiah untuk pemenang ke-5 dari MamyPoko Balik Kampung FB Contest. Suke rekaan dier. Comey dan sweet. Harga dalam RM1K lebey2. Ni hadiah barangan Habib ke-3 secara FOC. Suke :)
Tempat kedua Proudest Mom FB Dutch Lady Contest. Dapat stok setahun susu dalam 48 pek. Pehhhh, dah ler susu dulu2 menang contest berlambak lagi ni lebih 10 pek kat dapur. Rasa nak jual murah-murah sebab terover banyak lak susu anak2 kat rumah :)
Dan dari contest Proudest Mom saya juga dapat cash RM1500. Hmmm, syukran ada gak rezeki cash masuk di hujung tahun. Cam biasa Dedet dah warning suh simpan jer. Hehehe. Baru rancang nak berjoli sakan time pergi bercuti nanti.

Alhamdulillah, ada juga rezeki minggu ni. Banyak ke sikit tapi saya sememangnya gembira dan bersyukur sangat. Moga saya dan kalian semua akan terus dimurahkan rezeki dariNya. Amin.


p/s: Hari ni MC... nak rest kat rumah. Esok... dan minggu depannya hidup saya penuh meeting, vetting question papers. Capek deh!

Comments

ummi aiza said…
Berapa harga kak ayu nak jual susu dutch lady tu?? Anak saya memang minum susu tu. Jual le murah2 dengan saya kira harga cincai jelah :p
syidah- jual memang murahpun klu amik banyak lagi murah...nanti kita discuss harga susu sblm akak masuk vetting esok hahahahah
Lin Azlina said…
Wah...banyaknya hadiah kak....seronok betul..mmg sangat terujala.... syok skali dapat cash tu...susu dutch lady tu ank buah saya minum jugak...baper nak jual tu?
mama tisya said…
tahniah ayu..adiah best2 belaka..cash,brg kemas....dan mcm2 lg
Mama Zharfan said…
this is waht we callee sifu heheh congrats babe :) memang sgt lumayan bab2 cash & habib tu :) moga2 me dpt aura u gak..amiin
I teringin nak dpt habib....TAHNIAH bff Ayu. you rawks!!!!
Nana said…
yallah beznye part habib tu rezeki
as usual,u make me smiling & never stop in berharap,hahahaha
Jaa said…
wah,banyaknyer hadiah..jeles giler saya..hehehe..tahniah...
wahhhhhhhhhhh banyaknye hadiahhhhhhhhhhhhhh
Em's Family said…
ayu, you punye hadiah habib tu barulah berbaloi dengan harge dia betul tak? anyway congrats!! hope you are well..
eB ezrin said…
wah asyikkkkkk, tahniah yer :)
congrats! :) $$$$...wah..tunjuk ajar sifu mcm mana nak menang $$$$...hhehee...hope u r getting better now.
SyUhAdA said…
thniah sis..byk mng hadiah..
Cute MuM said…
bestnya hadiah.. bilalah nak merasa hadiah macam nie..
kena terus kan usaha lebih gigih nampaknya..
:)
perghhhh....memang masyuk semua hadiah2 ni..tahniah..
DeQWa said…
teruja tgk hadiah2 tue....TAHNIAH...
cikpuanhady said…
memang masyuk..tahniah..
akuzle ayu said…
nyaman sungguh sy melihat semua itu.. inilah namo ae rejeki dr usaha yg mantap...errr, sis... susu DL 6 thn ke atas tuh jual lelong eks? hihihihih...

Popular Posts