Bercuti Di Rumah Mak Mertua Lak

Lama tak balik rumah mak mertua. Rasanya last balik masa raya tahun lepas. So sekarang MIL dan FIL duk kat sini. Kalau dulu rumah ni jarang-jarang ada owang. Tapi sekarang dah ada penghuni tetap sbb diorang bergilir ngan umah lama :)
 Besar gak parking lot umah ni. Boleh masuk 3-4 keta bergantung pada saiz. Keta kancil tu keta pertama Encik Hubby, sekarang digunakan sepenuhnya my FIL untuk bawa gi surau/masjid atau pasar.
 Kalau kat umah Tok Nek ada sepupu-sepapat, kat sini ramainya pakcik makcik sedara + Alia (sepupu my kids). Walaupun tak seramai kat Kampung Tok Nek, tapi tetap meriah dari biasa :)
Hepi weekends uolls.....

p/s: dah sampai KL pun kitaowang. Penat gi bercuti tak abis lagi ni :p

Comments

kalaula dapat beli umah mcm tue kat kl mesti above 400K..gulppppppppppppppp..mode pitam
Cik Sibuk said…
cantik..baru siap ke? nampak macam baru lagi..
Em's Family said…
i balik dari Bukit Tinggi terus zzzzzz dulu hehehe.. cantik rumah you parents in law
Mama Zharfan said…
besar & cantik umah ur MIL tu :)

Popular Posts