Cik Exoraku Yang Gorjes In Da House!

18hb Januari 2012, Cik Exora Bold pilihan famili akhirnya berjaya dimiliki. Anak-anak paling EXCITED sebab tiada lagi masalah berebut tempat, sempit dan rimas terutama ketika berjalan jauh seperti balik kampung dan sebagainya.
Cak Cak dari depan :)
Cak Cak dari tepi :)
 Dan anakanda yang paling hepi!
  Kereta idaman sudah dimiliki :p

p/s: Keta lama saya still digunakan lagi, ini memandangkan saya selesa ke mana-mana bersama Accent terchenta. Cuma sekarang ni masalah parkir yang terhad, dah tak tahu nak parking kat mana, huhu.

Comments

Huda said…
Tahniah dapat kereta baru, mestilah rasa seronok kan..
umialya said…
tahniah, akak baru nak belek2 exora
Myvitrd said…
wah tahniah dpt kereta baru.. ni exora yg turbo tu ke?
beli umah baru pulak hehehehe
Hermit said…
@Myvitrd,
a'ah.. 1.6 Turbo...

p/s:apa2 pun semalam memang hari yg memenatkn & kelam-kabut for both of us, dari pagi sampai malam & awal pagi harini.. dgn anaqi yg sakit & macam2 hal ofis... kehkeh
Cho Zila said…
nak gak satu yang exora turboni.. nanti kasi review yek... tengah berbincang 2@3 kereta ngan suami mana yang sesuai...
Mama Zharfan said…
congrats for the new car!! cun!!!!!!!!!!
Mummy Princess said…
Kereta baru di tahun 2012....Congrats
pacubob said…
tahniah....teringin nak sambar 1 jugak before 2012 end....kalau dpt yg free lagik best kan....hehehe
TwiggyLiyana said…
seronoknya diorang dapat kereta baruuu..hihihi!
HUHUHU kete baru bestnyer....Accent u tak jual ye?
Hermit said…
@Ummi Dania Yasmine,

Accent tak jual, kereta Korea jatuh harga kalau jual, buat rugi je... disebabkn kereta tu takde problem so baik simpan je... lagipun Ayu memang syang keta tu (walaupun dia suka sepah2 dalam keta tu miahaha)
Aishah Megahasz said…
Bestnya Ayu. Aishah pun memang bercita2 nak beli MPV sebab bila anak dah ramai ni memang kena kereta besar. Selesa skit kalau nak berjalan jauh. Insyallah, ada rezeki lepas ni giliran Aishah pula.
Nana said…
akhirnya
selepas setahun mengetest drive
menjadi milikmu yea hehe
stahun dah ke kita g test drive aritu ek?rasanya bln 2 kan?
eB ezrin said…
tahniah beb.nk tmpg boleh? ;p
Em's Family said…
18 january, birthday husband i, i boleh tolong ingatkan birthday kerete baru u hehehe
Hermit said…
@Nana,

a'ah rasanya dah nak setahun... tapi yg kita TD dulu tu hanya casis yg sama.. enjin, transmisi, brek & sistem suspensi Exora baru ni lain :)

Popular Posts