Kemenangan Di Awal Tahun Bulan Januari 2012 | Permulaan Yang Baik Buat Diri :)

Yeay! Saya menang HP Nokia X7 dalam Peraduan on9 Digi Gila Internet.
Siyes giler tak sangka. Saya hantar 2 hari sebelum saya diberitahu oleh Badiuz via facebook yang Adi Fashla mengumumkan saya pemenang HP untuk hari tersebut. Cam last minit (2 hari sebelum tarikh tutup peraduan sebenarnya) itupun sebab saya terpengaruh status Dyat dalam FB "Syukur menang hp lagi". Tapi Dyat menang hp Samsung :)

Peraduan ni kita kena tulis pengalaman gila-gila kita bersama FB dan Twitter. So saya kongsikan pengalaman sebenar tentang bagaimanan saya mencuri berchatting ngan kawan pompuan sekolah Anaqi---> guna FB Anaqi dengan kebenaran tau... hahaha, siyes lawak. Tapi cam malas nak tulis balik apa yang saya karangkan dari citer sebenar.

Kemenang HP ke-5 sepanjang aktif bercomping. Suka dan syukur :)
Hamper Loakers dari MWW. Nak amik hamper ni pun cam lawak gak. Konon-kononnya malas nak cari parking bila sampai Bangunan Citibank kat Ampang (tempat collect). So suruh Encik hubby drop kat stesen LRT dan budget hamper tu mesti kecik jer. Sekali ko hamper setinggi pinggang. Gigihlah saya bawa turun dari Tingkat 39 lepas tu menapak ke stesen LRT. Lepas tu berdiri dalam tren bersama hamper lagi. Hampir sampai kat umah naik bas transit. Huhu. Tapi memang BESTlah dapat hamper biskut yang shodap ni. Lebih2 lagi anak2 begitu sukakannya, siap bawa bekal gi sekolah lagi :)
Alih2 dapat susu Kotak Nan 3 Pro siap tulis dalam surat tahniah anda menerima "Susu Nan 3 Pro yang berharga RM41"... dari mana saya pun tak sure. Ni mesti saya ada isi survey kat mana2 ni. Hik hik.
Satu-satunya hadiah Dedet dapat atas usaha dirinya sendiri. Pengomen aktif/terbanyak di MyNewsHub portal (menang lagi?). Dapatlah sekotak kopi X Power. Dapat2 kotak dah kemek cam kena lenyek. Tapi Dedet sukelah kopi feveret dierkan...
Beg Mountain Dew yang sangat cun atas nama Dedet. Nampak besar dan sangat selesa ketika memakainya.
Dapat voucher RM100 Giant dari Vochelle SMS Contest :)
Voucher 40 hengget dari tebus dan menang bersama Zip Cadbury. Dedet punya voucher lum sampai lagik. Kalau sampai dapatlah dalam 80 hengget, bestkan? :)
Voucher makan di Nandos untuk 2 owang. Dari Majalah Harmoni. So dedet bila nak mengedet? Susah betul nak kuar dating lately since Encik Hubby bzNya mengalah Menteri Kebudayaan, Belia dan Sukan, hahahahah.

dan last sekali...
by JomTTS on Tuesday, January 10, 2012 at 4:04pm
Tahniah kepada pemenang-pemenang*
Please e-mail us your personal details (Full Name as on IC, NRIC Number, Bank & Bank Account Number, Contact Number, Facebook ID-Name) to claim your prize. 

e-mail us: JomTTS@gmail.com

1. Kelly Chin
2. Maxloon Pui
3. Jared Tay
4. Saw Siew Phaik
5. Mat Said
6. Apple Ngan
7. Abdul Muiez Ruslee
8. Ayu Rafikah
9. Jnjoan Ngan
10. Nicole Chiong
11. Kei Lai
12. Gan Soo Lih
13. Eunice Lee Eun Hye
14. Siewmun Tan
15. Ks Liang
16. Aireen Razleen
17. Ruziah Gee
18. Zue Razak
19. Sharizal Mansor
20. Mohamad Zulkifli

Saya antara pemenang FB Jom TTS. Hik hik Ni pun amik gambar masa lepas event Extreame challenge. Abis acara saya dan geng2 termasuklah Dyat, Fiza, Devi dan Abang Faizul lepaki kat kedai mamak. Saya beli susu FN + order teh tarik bergambar sakan kat situ. Tq ya Dyat tukang amik gambar dan Devi sebab guna kamera u, hik hik. HAdiah die cash 100 hengget :)
Itu jer..apapun tetap bersyukur kerana diberikan peluang mendapat barang2 diatas dengan percuma. Moga kita semua dimurahkan rezeki lagi, amin... amin... amin...

Comments

Em's Family said…
itu ajer? dush dush dush!! congrats!! 2012 nampaknya bukan tahun i.. i tak de ape2 lagi
Wansteddy Tales said…
hebat! permulaan yg baik bln januari. tp 1st start je dah mng Hp mmg cerah lg kemenangan akn dtg gadget2 lbh besh ;)
Tahniah...
mmg hadiah permulaan yg sgt baik n gempak..
bestnya..selalu menang hadiah yg best2..

suka jgk biskut Loacker tu..nak sikit..
wahhhhhhhhhhhh kak ayu.. super betullah kak ayu... sangatle kagummmmmmmmmm
Anonymous said…
Salam Ayu

I've been your silent reader for some time. Impressed sangat2 dengan kegigihan Ayu and BFFs ber'comping'. Tahniah to uolls! I tried entering few contests since last November. Alhamdulillah, dapat two winnings this January..triumph from MWW and hotel stay for 3D 2N. Thank you for inspiring and sharing!
perghhh banyaknya hadiah!!!
eB ezrin said…
perghhhh. tahniahhhhh :)
YaYaNsMuM said…
Bestnyer...murah rezeki..(^_^)
Mama Zharfan said…
tu diaaa..this is what we called pro comper heheh congrats babe!
congrats! sungguh mantap dan power! jom pi teh tarik lagi..heheeh..best sembang sembang pasal contest ni. keep inspiring us !
mayangsayang said…
besnyer akak .. akak, bleh ajar saya tips2 nak masuk contest2 ni... semangat tengok akak tapi macam hilang arah kat mana nak mula dulu ... thanks akak ekkk (terima kasih in advance dulu hik hik hik )
nana- :)

mira- tq tq so much dear, u tunggu masa jer tu mengaum heheh

wan- heheheh, kira nasib je tu :)

eija- :) meh datang umah

ila- uikss...k.yu biaser2 jer

anony- keep up your good work :) My Bff's lagi hebat sbnrnya

ezz- erkhhh..mana leh lawan MZ heheheh, dier lagi hebat :)

eB- tq :)

yayanmum- alhamdulillah :)

mz- tak se"pro" u :)

devi- jomm ngeteh..best kan borak2 ari tu hehehehe'

mayangsayang- mula dari mana ya...ok ada byk cara blh mng samada melalui offline ataupun on9...try join FB contest, kenal dr kengkawan comper sana...takpun join emenang forum..kat sini banayk share psl info contest latest..try masuk/join mana2...paling penting jgn give up :)
mayangsayang said…
tenkiu kak ...for the info

Popular Posts