Wednesday, January 4, 2012

My Yana Sudah Menjadi Pandai Bergaya!

Gambar yang diambil baru-baru ni ketika berPS di Butik Barbie MV. Yana pilih gaun warna ungu bersama rambu pelesu yang panjang berjurai. Mekap, costume, photographer + mini album kecil dan 1 gambar saiz 4R bersama frame bernilai RM229 adalah PERCUMA. Voucher menang dari Majalah Harmoni.
Wajah Yana selepas disolekkan. Simple but nice :) dan sekarang Yana sudah suke cuba try test mekap2 my Amani menggunakan segala barang2 mekap FOC saya, dari simply siti sampailah ke MAC. Wah hangin bonda ya!

Jangan tak tahu Yana juga suka memakai pakaian hoodie style. Amboi umoq 9 tahun nak berjangok dah yer! Mak dier lak selekeh cam biaser, hahahaha.

7 comments:

Nana said...

owh ayu menang ek saya ada masuk juga xmenang hehee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sharing is caring kan yana?? kiki . jangan jadi mcm amana.. ila dok cari makeup ila satu rumah rupanya dia bawak pergi tadika haha

Mama Zharfan said...

gojess gitu yana hehhe

Em's Family said...

anak u dah jadi anak dara dah :)

Anonymous said...

join papanadam.blogspot.com

Cho Zila said...

seronoknyer dapat percuma alahai bestnyer... memang bergaya amat...

Ummi Dania Yasmine said...

Cantik la makeup yana. Tak keterlaluan. Bila i tunjuk N3 u ni kat Dania, Dania kata macam baju Dania la ummi...Hehehe....Exactly baju ni la Dania pakai masa PS kat Barbie ritu.....