Thursday, February 2, 2012

ATV @Pantai Batu Burok | Siyes Beshhh!

Sebelum balik ke KL hari tu kami singgah di sini - Pantai Batu Burok! Dekat jer pun dengan rumah my SIL, nak jalan kaki pun boleh kalau nak ke pantai. Selain dari nak main kejap di persisiran pantai (Akid yang sangat beria ya nak main pasir), anak saya yang  lain terutama Anaqi dan Afiq sangat bersungguh nak try ATV kat situ.
Banyak betul ATV kat sini, macam-macam kaler!
Kalau untuk bebudak tak silap bayarannya RM13 untuk 15 minit, orang dewasa RM18 untuk 15 minit. Tapi hari tu kami datang pagi-pagi so bolehlah main lama sikit, dekat 30 minit rasanya berlenjan ngan ATV.
My Amani excited nak main tapi kecik sangatlah, takde saper berani nak bawa Amani ngan ATV.
Afiq dengan gaya mancho-peace-man...
Merempit tak hengat dengan ATV!
Membonceng ngan adik pomfuan bolehler, kalau ngan kawan pomfuan nak kena pelangkung silaler!
Afiq y ang sangat excited :)
Kalau boleh Afiq nak bawa sendiri, tapi kaki dier tak sampai lah pulok.
Akid naik sekejap jer, sebab die takut pada kelajuan...
Muka bersungguh abe driver ATV!
Last posing dari anakanda2 terchenta!

4 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya!! ratenya pun murah gak tu heheh

Ummi Dania Yasmine said...

eiiiii kena try gak nih....

Hermit said...

actually ATV yg anaqi bawak tu utk org dewasa... lenjan tak hengat :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah srnoknye naik ATV ni,
kalau anak eija Zaquan nmpk ni compom dia salak nak naik..huhu