From Vietnam With Love :)

Cak...
Cak...
Mak Bik ngan Uncle Pary pergi cuti-cuti sambil membeli-belah di Vietnam nun sana :)
So, saya pun menyibuk sekali memesan sesuatu yang berguna, cantek dipakai dan boleh memberi penjimatan berganda seperti baju untuk raya ke, dan lain-lain. Heheheh.
Meh cikedaut barang apa yang dibeli oleh Mak Biq dan suaminya untuk saya :)
 Baju kurung yang sememangnya dipilih sendiri oleh Uncle Pary. Wah citarasa yang tinggi, I like so much... suke giler. Harganya pun sangaaaaaaaaaaaaat berbaloi :)
 Perincian manik dari dekat di bahagian leher. Pehhh meletops...
Memang berbaloi harga yang dibeli baju kurung siap dengan manik-manik ni...
 Kurung pahang yang mempesona. Kain memang cantek, berat dan sejuk.
 Manik-manik lagik, suwitttttt...
 Beg besar yang diperbuat daripada kulit gajah. Kata Mak Biq lah.
Simple dan saya suke sampai kembang hidong :) :)
Kopi Vietnam yang memang mempunyai rasa dan aroma terbaik. Banyak kali dah bancuh buat Encik Somi. Dan juga FM yang comey yang bakal menghiasi pintu peti ais saya.

Memang seronoklah! Dapat ole-ole dari jauh nun---Vietnam youuu
 Cám ơn (Tq versi Vietnam)

Comments

Mama Zharfan said…
hehehe ingatkan u pegi holiday kat vietnam ;)
kopi tu dari masyarakat melayu champa. i pun dapat dari adik i yg gi cuti2 vietnam.
mmg cantik baju kurung tu,
itula ada dgr gak org kata kat vietnam tu antara tempat best shopping kain2 baju mcm kain cotton, itu yg terpengaruh gak amik tiket murah air asia fly ke vietnam utk holiday next year..heheh
mak kawan ila ada belikan kawan ila baju vietnam.. mcm best je kainnya..

Popular Posts