Latest Hadiah Di Awal Bulan Februari :)

Hamper Palmolive dari Majalah Lisa, yang tak nampak cam nilaian satu ratus hengget, kan?
Hehehe, apapun suker jer saper nak kasi free-free :)
Menang dari contest Budiey.com. Dapat tempat ke-2, hadiah yang dapat voucher Guardian RM200 dan hamper Fair&Lovely RM50. Tahniah juga kepada Devi (no. 1), Syidah (no. 3) dan Zurie (saguhati). Tak sangka ramai gak kawan2 comper yang saya kenali menang sama.
Ni hadiah Dedet redeem daripada MyNewsHub.
Novel banyak gilos, ada 24 buku kesemuanya. Saya menang 12 buku, Encik Hubby lagi 12 buku. Lepas ni kena gigihlah nak menghabiskan membaca ke semuanya. Kalau rajin, tapi kalau sebaliknya selamatlah novel-novel ini bersusun cantik di atas rak buku.
CB yang comey, I like :) Menang dari blog Zety. CB dari Hong Kong ni :) :)

Moga kita terus dimurahkan rezeki yang baik-baik. Alhamdulillah.

Comments

Cutemama1702 said…
wah.... tahniah... byk nyer menang novel...
ummi aiza said…
mana menang novel banyak2 tu kak ayu?
Mrs. Hilmy said…
wowww..bnyknye..congrats kak..
Wansteddy Tales said…
CB tu kalau beli kat China dapat dalam RM20-RM100 sebijik buah rantai dia. Tapi beli kat Malaysia CB yg sama rate dalam RM200-RM1000! Wohooo... Tahniah kak Ayu!
sumer adiah2 tu best, yg last tu the bestest ;p
hehehe as usual hadiah u berderet ayu...hehehe...tahniah beb :-)
Lin Azlina said…
banyaknya adiah....bertuah badan
Tahniah,
beshnya hadiah2 sume,
24 novel sekali dapat tu, mmg byk giless..