Thursday, February 9, 2012

Menagih dan Ketagih...

Wawawawa...
Sejak kebelakangan ni saya suker tahap gaban terhadap 2 pembuka selera ini...
Memang suke sangat...
Biarpun rege dier mahal...

1. Cup cakes dari WonderMilk. Pengaruh dari Puan Ezna Ahmad Khalili atau nama glamnya... Mrs Prestasi, hahahaha... (sebab baru menang Mazda 3, kena selalu upkan nama, minta diturunkan sedikit aura, hahahah).
 Yo, saya beli 3 jer... Ni pun dah 13 hengget...
Cuppies - Milo, RV & satu lagi ala2 Oreo...
Rasanya superb nyah! Siap mimpi2..."Bawalah daku ke WonderMilks DU"... :P

2. Yang ni lak air berBubble dari Chatime...
 Perasa #coklatsudahkulupanama, tapi memang pilihan anakanda2 terchenta...
Dan yang paling BESH roasted tea, wah mengingau saya minum ni. Beli sekali, lepas tu 3-4 kali duk beratur beli kat Chatime DU. Kalau kat Chatime kita boleh minta berapa banyak peratus kandungan gula (manis) yang kena ngan anak tekak. Tapi saya memang suke yang secukup rasa tak de kurang takde lebey! Plus ditambah dengan bubble-bubble-bubble ... Gigit sampai meroyan...

Over kan saya? Tahu takpe... duk kemaruk makan dan minum BESH jer. So kalori badan pun berjaya juga ditingkatkan PRESTASI-nyer jugak, hahahaha...

7 comments:

Em's Family said...

chatime hari tu nak beli tapi punya lah beratur panjang, bile dah beratur boleh pulak bile time i kate dah tutup *stress.. at last, minum gong cha je lah kat klcc :D

juelee said...

saya pun suke cha tea tu.. sama la, suke roasted jugak.. yum nyumm

eB ezrin said...

ehem2. ader pe pe ker? ;p

intanloveamir said...

wahhh...sedapnyerrr...

Mama Zharfan said...

hehhe me pun sgt suka drinks with bubble tu

me nak mintak aura Mrs Prestasi gak heheh cutenya nama yg u bagi utk ezz tu hehehhe

Ummi Dania Yasmine said...

Ayuuuuu, hubby, me and Dania memang suka wondermilk ni. Mahal le harganyer tapi cream dia teringat ingat la ayu....

Haaaa??? Mrs Prestasi? boleh la jugak. Hehehe.....

missycha said...

told ya sedap chatime... =) bebudak ajar minum ke ehh? haritu we all gi minum smpi nak muntah cos amik yg besaq~ each =)

aunty cha