Berhujung Minggu Di Taman Metropolitan

  • Keluar rumah dari pukul 9.30 pagi, gerak ke Sunway Piramid sebab ada tayangan John Carter dapat dari Astro Ceria. Memang terbaek citer John Carter tak rugi gi tonton :)
  • Balik dari movie dalam kul 1tengahari, ingat nak singgah OU takpun MV tapi MALAS takut susah nak dapat parking. So terus pergi jumpa Suzie, sebab dah janji nak amik tix naik ballon free, hehehe.
  • Ala-ala dah masuk area Batu Caves, gi makan kat Nasi kukus Wafiy kat Taman Samudera. Jam masa tu dah pukul 2 lebeh. Takde lapaq mana tapi memang makan dengan puas hatinya. Shodap mek!
  • OTW balik anak-anak sibuk nak main layang-layang so tersinggah lak kat Taman Metropolitan. Panas dan tak berhangin. Pehhhhh memang mencabar sungguh.
  • Tapi sebab gian nak main, memang ENJOY jugaklah..
  • Kesimpulannya, meh kita layan poto poyo yang sempat dirakamkan :)
Yana: OMG! Amani mana seluar? Kenapa pakai spender pampers jer?
Amani: Biarlah, seksi sikit lagipun kite belum akil baligh lagilah!
Anaqi: Hohoho eksited-nyer layang-layang terbang putus talinya.
Afiq: Takdenya heran punggg.
Yana: Reti main ke tak ni? Dari takde duk asyik kena pegang layang-layang. Terbang tinggi takdelah pulak. Sejengkal jer dari tanah. Apa citer...?
Anaqi: Pegang jer oiiit
Seeeeeeeeeee my layang-layang..........
Amani: Best giler dapat pakai legging semula, merah menyala :p

Minggu ni  penuh dengan event sebenarnya. Tapi saya pergi satu jer untuk hari ini-> tengok John Carter.
Alasan : MALAS, hahahah

Comments

pacubob said…
ada amik notebook John Carter tak?
Em's Family said…
taman metropolitan ni bukan yang frim tengah jalan tu kan? ke taman metropolitan batu kepong?
Mama Zharfan said…
nanti citer psl naik belon tau heheh