Meet and Greet With "Waktu Rehat" Casts

Citer Hari Sabtu lagi, lepas event Ben 10, balik umah mak- tinggalkan anak2 lelaki amik semua anak pomfuan. Kiranya Gal's outing with mum lak ya :) Terus gerak ke BTS bersama Ruha...Punyalah jauh kami menapak dari parking keta BTS ke hotel tingkat 14. Sampai jer, suasana lenggang...biar betik...kitaorang lambat sangat ke sampai acara dah nak habis :p..Ghupa-ghupanya memang invitation tak ramai hanya untuk 50 orang. Dan yang datang pun dalam 30 +..Esklusif gitewww
Yana dengan pelakon kegemarannya dalam Waktu Rehat :)
Bergambor reramai rombongan Cik Kiah..
Makanan yang dihidangkan di setiap meja...Licin tau kitaorang 4 orang jer makan + tapau balik hehehe
See Ruha dan My Yana...Ekceli saya dan Ruha memang tengah lapo meluap-luap. Bayangkan pagi pergi event Ben 10 makan pop corn..tengahari makan kuih-muih jer....Huhuhu
Yana tengah jawab soalan daripada pengacara majlis. Dapat jawab dapat hadiah :)
Ada juga soalan dari peminat-peminat kepada pelakon "Waktu Rehat"
Ada 2 games diadakan. Yang paling BESH menari berpasangan dengan pelakon "Waktu Rehat"..
Siyes, paling gerun tengok heels Elfira. Tinggi gitu nooo...Lepas tu boleh selamba badak menari lagu cha-cha dengan begitu rasa excited sekali.
Watak Rosie (rasa nama die Suraidah)..so die n partner kena joget rock n roll..

Tapi paling besh Nicholas (watak Wai Chong) + partner---joget ballet
dan watak Faiz + partner ---shuffling :)

Dan pemenang untuk acara ni ----> team FAIZ!
Amik gambar dengan pelakon utama "Waktu Rehat"...See Amani bukan main sombong dier bila kena tegur ngan Abang Faiz... Amani tu duk membebel tak berhenti mulut die tu, hik hik.
See, duk  menjeling lagik Amani ni...
harus ada GOODIES................

Sejujurnya saya tak pernah tengok citer ni...My Yana jer yang layan, so die kenal lah sikit karektor dalam sitcom ni. Tapi bila tengok preview untuk musim akan datang ni, nampak cam not bad. Apapun hari yang sangat penat tapi saya dan anak tetap enjoy menghabiskan masa bersama-sama.

Comments

Mama Zharfan said…
me tak tau pun kewujudan citer ni heheh
me tau citer ni tai x tgk pun....serius i sangat respect kat u sbb pandai membahagikan masa dengan anak lelaki dan anak perempuan.....patut la u anak ramai dan ada anak lelaki dan anak perempuan sbb allah tahu u mampu untuk membahagi kasih...chewahhhh...ayat....
mz--- me selalu tengok ilan jer...hehehehe

ezz--- hehehe...ayat power tu heheheheheh..anyways thanks for the compliments
madammondoq said…
waktu rehat?? unik tajuk tu kan? santai je..
mmg supermak la..pagi event utk anak lelaki,
ptg utk event anak pompuan pulak..
pacubob said…
tq kim salam kat elfira loy....slalu layan citer nih tgk elfira loy jek....hahaha

Popular Posts