My Kids Yang BZ Beraktiviti

My kids ni jenis suka nak buat aktiviti..
Sebelum hujung minggu siap dah ada plan nak buat apa, dengan siapa macam-macamlah..
Dan saya adakalanya memang nak rehat..
So saya pass my duty to my adiks..
Pandai2lah my kids kawtin ngan makcik-makcik kesayangan mereka...
Mak cik pulak memang melayan..
Kesimpulannya: mak boleh relaks noks, bak kata Kit Kat "Have A Break, Have a Kit Kat"

Ini antara aktiviti yang my kids buat dalam minggu lepas..

 Main bowling dengan seronoknya menghentam lane...
Semua main kecuali Amani...
Amani jadi pon-pon gurl bersama Mak Sha yang tak terror main, hahahaha..
Berbasikal di taman...
Dah lama dowang nak berbasikal..dan saya buat tak layan sebab malas nak melayan :p
Tak sangka lak akhirnya Akid boleh mengayuh basikal beroda dua..
Good..Good...
So TQ to itu dua my adiks yang bersungguh2 melayan my kids...

p/s: Khas buat Mak Sha yang bersungguh mencari besikal baru untuk my Afiq, malam tadi Afiq siap mengingau menyebut2 perkataan besikal..."Mak Sha..besikal..Mak Sha besikal"......hahahahah...(sajer jer eden buat citer, hahahahah)

Comments

Kkdg hujung minggu kita nak Me time....nak rehat sepuasnya....
Huda said…
betul la hujung minggu barulah sibuk nak buat macam2 aktiviti kan..this week baru kitaorang main boling..
lama tak main bowling!! huhu..

-madammondoq-
Mama Zharfan said…
weekend memang me spent time layan anak2 ;)
mama tisya said…
best main bowling..utng la ank2 ayu ada makcik2 yg nk tlg bw diorang