Thursday, March 29, 2012

Wrath Of The Titans, Ok Ok ajer

Minggu ni anak2 saya berpeluang tengok 2 preview movie...
Memang best tengok free movie...
Kalau beli tix kos untuk satu keluarga dah berpuloh2 hengget..
So dah jimat tang tu...
Cuma preview kali ni bukannya cam tajaan MIG ler...
Kalau MIG die kasi makan... :)
Apapun first movie tengok untuk minggu ini citer... "Wrath of the Titans"
Kisah dalam movie ini adalah kesinambungan dari movie "Clash of the Titans"...
Preview untuk movie ni saya dapat dari Sinar.Fm :)
Dapat 4 tix... so Encik somi yang membawa kesemua anak2 kecuali saya dan Amani jer berpeleseran di rumah. Memang syok melepak2 bersama Amani, even makan nugget pun siap baring2 depan TV, hahahah.
Makan kat Burger King sebelum menonton... Katanya shodap sangat berger kat situ...
Bersungguh my kids bercerita tentang keenakan menikmati berger berbanding keBESTan citer yang ditonton.
Gambar ngan poster movie wajib ader... heheheh
Menonton kiter yaw...
Menurut kata anak2 saya "Citer ni bolehlah"... "Best gaklah"... tapi bila baca review member FB ramai yang mengatakan aksi best tapi jalan citer ntah apa2... ok-ok kot :)

Dan malam semalam tengok movie Mirror Mirror pulak. Next posting wokeh...

5 comments:

Mama Zharfan said...

syok sbb free hehhe

Noor Wahidah Mahat said...

i dpt invitation tp tak dan nak pergi.. huhu..

-madammondoq-

Nana said...

cite klw genre gini saya xminat
tp klw dpt tiket free tgk juga hahaa
xsaba nk tgk mirror mirror

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kak ayu dah hantar gambar ke??
ada gambar yg ila campur2 dgn gambar org lain.. takde..hehe ada gambar yg ila crop haha

Ummi Dania Yasmine said...

i rasa burger tu lagi syiok dari cite tu kot. Hehehe :-)