Friday, April 20, 2012

Entri Pasal Hadiah Yang Diterima Dari Minggu Lepas

Saya takdelah menang grand2 cam sifu Suzz... :)
Kecil-kecilan jer ala kalau dalam perniagaan saya ni taraf perniagaan IKS jer, heheh...
Tapi tetap rasa hepi sebab semuanya itu dikatakan rejeki :)
Ni dapat dari page Smart Heart Fb. Memang berbaloi anak saya 2-3 kali menontonnya di rumah. Dowang enjoy tengok citer ni.
Dapat dari Majalah Harmoni. Dihantar melalui GDex, tiba kat tangan saya cam dah pecah satu botol, huhuhu.
Periuk La Gourmet "Truly Oriental"... cantek ni. Rasanya harga dalam RM200 lebih menang dari Fb Perfect In.
Hamper Kleenex dari Majalah RASA.
 Voucher Giant nilaian 100 hengget juga dari Majalah RASA.
 Voucher Jusco RM200, conso winner untuk Peraduan Jusco-Marigold
 Barangan Haywire... dari Majalah EH!
Conso winner untuk Peraduan Kilometrico. Ingat nak jual ipod shuffle ni tapi Anaqi bising die nak. Sedangkan kat umah ada 2 lagi ipod yang tak berusik tapi design lama. Hmmm...

Tu jer.. :) :)

9 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yg best adalah vouver.. boleh shoping lalalala

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

voucer

Mama Zharfan said...

congrats!! syoknya dpt vou :) marigold jusco me tak menang apa2 pun :(

azelyusoff said...

puss in boots memang best :)

Em's Family said...

i suke u menang, sebab u menang banyak yang keperluan harian punye..

Wansteddy Tales said...

inilah pemenang marigold JJ contest yang sebenarnya! haha... semua salah sangka kata wan jin cnts ni :) Tahniah berganda besan... agak2 boring asik menang tu, bg la pape kat menantu sama hahaha.. superb besh hadiah kak ayu!

Ummi Dania Yasmine said...

wahhhhh.....best tu ayu...panjang tu listnya...kang i jeles kang...hehehe...

ye...i suka yang simple. Kalau nak bunga pun, i suka simple jugak boleh?

lailasani said...

salam kenal...salam ziarah..

wahh.. besnyeeeeee...
yg penting free..:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

setiap kali terima hadiah w/pun kecik mmg buat hati rasa happy..

besh2 sume hadiahnya..