Wednesday, April 18, 2012

Shopping Di 'Home Treasures' Dengan Voucher RM100!

Cam dah boleh agak jer bila terima voucher RM100 menang dari majalah Apartmen Karangkraf, "Apa sangatlah boleh dibeli dengan seratus hengget di Home Treasures?". Sah2 kedai kat 1 Utama, mesti barang2 perabot jenis mahal dan esklusif :P. Kalau kat IKEA dengan nilaian seratus macam2 boleh dibeli, heheheheh. So untuk entri ni silalah layan gambar selambak dari  hasil berfotopoyo dengan gumbiranya di Home Treasures!
Ni jer yang saya beli tu pun kena tambah 4 hengget. Alas mengkuang tu dari daun pandan memang wangi naturel. Home Treasures memang rata-rata barang paling kurang beratus hengget. Dan memang konsep barangan yang dijual lebih kepada antik dan kayu jati. Semuanya di import dari Indonesia dan Bali. Kiranya kalau yang biasa datang berbelanja umah mesti golongan tip top ala2 mak datin. Tapi pekerja Home Treasure ni memang kelasss, baik gitu. Layan cam biasa takde bersikap memandang rendah kepada orang yang membeli dengan voucher. Heheheheheh. Sebab dulu adalah sekali pengalaman beli ngan voucher di kedai mahal, cam tak berapa layannya kita. Tapi di Home Treasures ternyata berbeza, terbaik derrr... 

p/s: Suke tak kapal layar tu? RM78... hmmmm

6 comments:

Em's Family said...

huhu susah jugak tu nak dapatkan RM100, at least dia tak de terms and conditions yang menyakitkan .. congrats sifu

Mama Zharfan said...

besh!! bagus staff kedai tu :) memang ada kedai yg mcm pandang hina kalau kita guna vou kan....:/

Cho Zila said...

baguih kalau pekerja cam gitukan.. memang takut nak masuk kedai2 der kelasni... hatta teringin nak beli terus tak jadi sebab kadang2 der pekerja yang kurang pengalaman jaga customer

d~sIahs said...

buat ape laa beli kapal tu... makin semak rumah aje..

mama_umar_maryam said...

dpt voucher n good customer service,mmg double bestlah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantik..jaga baik2 kapal tue..