Thursday, June 14, 2012

Entri 2 dalam 1 : Anak Yang Suka Bermain + Bebanan Fikiran


Anak saya memang pantang sebut taman. Kalau dapat turun padang/taman memang muka yang mendung gelap gelita akan ceria umpama suria. Tapi kat area umah saya kebanyakan taman tak berapa cantek Takde orang jaga, takde pembelaan. Dan salah satu buaian kat taman berdekatan rumah putus talinya angkara dari perbuatan tidak sengaja oleh saya. Putus sebab duduk (idaklah lama duduk nya) atas buaian. Ater koya jadi bawang merah jap sambil menyanyi "Aku nak kahwin ngan anak raja..lalalala". Anywa ianya bukan sebab punca berat badan saya ya, ni mesti kualiti besi buaian tu tak tahan lama :p. Hahahahahahaah.


 Sebab taksub dengan bermain. Dalam Carrefour pun boleh layan main basikal. Hebatkan! Tak rasa bersalah langsung, hahahaha. Paling comey Amani la...Dier still tak reti mengayuh. Mulut asyik membebel salahkan basikal :)
****************************
Citer pasal anak memang bestkan...
Sayakan selalu harap agar setiap kali bangun jer dari tidur ada sahaja perkara yang baik2 dan membahagiakan berlaku dalam diri saya. Sedeylaaaaa, computer kat opis kena attack ngan virus, sob sob. Semua fail habis rosak. Habis minutes meeting yang nak kena hantar dan soalan2 exam lepas, langsung takde back up........ :( :( memang menguji diri betol, huhuhuhu. 

Sabar itu indah.

4 comments:

Mama Zharfan said...

sabar ajerlah babe ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmm.. ila pulak tgh seram sejuk hari nie kak ayu.. takutla..

CikLily Putih said...

x per ada Hikmah semua jadi tu kan

Ezna said...

comel kura2 tu....macamana u ajar dia suruh pose tu ayu?