Tuesday, June 12, 2012

Makan Free di Rawang Berger Bakar, Terbaek Derr..

 So, satu hari dengan tidak sengaja saya telah men'join'kan diri dalam contest simple di FB RBB "share n win"->u win u can eat free maaa! Ater mencubalah nasib. Untungnya share waktu hujan renyai2 ramai lak yang komen kat gambar yang dikongsi. "Shodapnya".."Hujan2 dapat makan berger ni, mesti BEST punya".."Meleleh air liur tengok cheese yang meleleh"--> komen yang takleh blah!, Hahahahaha
Setelah membuat janji ngan PIC iaitu Mr. Roy , kami pun sampai di Gerai RBB Wangsa Maju pada pukul 8.30 malam. Time orang masih tak ramai lagi, tapi tengok pada nombor menunggu dah jejak dah 30 lebih. Pehhh hebat betul perniagaan RBB :)
Pekerja RBB, memang cekap lah. Cam lipas kudung kalah pekerja kat MekDi, hahahaha.Tapi sayuran die memang nampak fresh...
Patties dibuat fresh kat situ lepas tu terus bakaq. Memang nampak meriah cam bakar barbeque belakang umah jer :p
Tunggu takdelah lama mana. Takdelah sampai berjam tapi berminit-minit jugakler. My Amani perangai mantain elok sebab duk ralit minum air limau merah yang terlebey masam.
My Afiqlah duk posing ngan muka macho dier. Hensem tak anak saya wahai my biras Cik Wan Steddy?
Sambil tunggu boleh tengok2 perabot kat seberang jalan. * Takde maknanya mak nak melintas jalan ke seberang  ya, hik hik

Akhirnya berger yang ditunggu-tungu tiba jua...
Valentines :) ada telur separuh masak. Ni Amani punya...
 Bergumbira..lalalala Yana the power puff gurl yang melantaknyer
 Ombak Rindu..Anaqi Aaron punyer
KLCC kot yang ni...ke DOUBLE RIANG, Akid punyerrrr ya...
Hot Shot yang pedas ni Afiq macho punya...
Mummy dan Dedet kena mengecek anaknda2 punya...apadaaa
Tapi memang puas hatilah dengan daging yang tebal penuh rempah ratus...
Bakaq panas2..peh, roti lembut, sos cili istimewa, keju yang melimpah ruah, mayonise yang putih berkrim...dah dah dah over tau, tahulah makan free, hahahaha
Apapun TQ ya RBB, Terutama Mr Roy and team--u guys the best!
And the bergers oso the very vey best!

10 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

berjaya buat ila terliur tau!!

mama tisya said...

kita pn baru redeem ahad lps...ayu pegi bila??yg tu bkn klcc tp double riang...best kn dpt free leh merasa smua jenis:)

Ezna said...

amboiii macam jenis ade derr...hehehe...dah la terliur pose ni...haishhhh sume sedap sedap derr...

Em's Family said...

pergh best.. hari tu nampak kedai ni, tapi emran kate malas nak singgah.. one fine day teringin jugak nak try

ADEEYA said...

Haha big burger:D

skulluv said...

hari tu ada try yang branch Shah Alam punya. Not bad gak.hehe

Mama Zharfan284 said...

besh sbb FOC tu hehhe

Nur-nba said...

PergHhh bestnya makan burger free.. Macam2 ada.. ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

menggiurkan..lebih2 lagi tgk yg valentine tu telur mata kuningnya cair..bertambah sedap bila free..hehee, tp RBB ni mmg sedap pun..pernah makan sekali jerk pun..

Nana said...

ramai geng blogger menang makan pree ni kan