Preview "Madagascar 3: Europe's Most Wanted'

Saya memang dah dapat 6 tix...
Alih2 dapat call dari Tonton, saya menang lagi 4... So awal2 sudah let go pada Ain...
Masa pergi amik tix kat booth Tonton di GSC MV, tengok2 nama Encik Hubby menang tix jugak.
Terlebey la pulak..
Punyalah rajin Encik Hubby kitekan tawaf kat keliling GSC tu duk lelong saper nak tengok Madagascar 3 free, heheheheh.
Paling hepi Afiqlah. Die memamng excited jer bila ajak gi tengok movie.
Cam biasa kalau sesi preview, selalunya maskot karektor movie akan berlegar-legar kat panggung.
Comeykan Akid ngan penguins? :)
Duk gigih mencari mangsa "saper nak tix free?"
Bukan main seronok Amani bermain ngan Ain dan Affendi (somi Ain).
Kitaorang antara yang awal masuk panggung. Janji ikutkan start 9.30p.m tapi rasanya lewat hampir 7 minit baru tayangan bermula.

Memang beshhhhhhhh giler wokeh citer Madagascar 3 ni, saya gelak (rasa nak berguling jer) sampai berair mata. Ini adalah antara sekuel filem animasi yang hebat dan sarat dengan kelucuan yang melampau. Paling best kot kalau dibandingkan dengan movie Madagascar sebelum ni. Tapi saya suke jugak dengan Madagascar yang pertama! Watak antagonis si pemburu haiwan liar pun memang kelakar walaupun karektor memang nampak jahat + kejam giler. Saya paling suke bila Marthy nyanyi "Da-da-dadada da-da Circus! Da-da-dadada da-da Afro! Circus! Afro! Circus! Afro! Polka-dot, Polka-dot, Polka-dot! Afro!"

Kesimpulannya, memang BESH! Antara movie tahun ni yang saya dan anak2 begitu enjoy menontonnya :)
Polkadot... polkadot... polkadot... polkadot...

Comments

CikLily Putih said…
x jumpe pun awak semalam lah... banyaknya dpt tiket
mummy_ayu said…
best ek? nie yg buat tak sabar nak tgk nie..nak bawak Ian & Iris..
Wansteddy Tales said…
beshnyewwwww... antara tix yg ditarget tp xde pulak yg sudi bg free hahhaa
murah betul rezeki suami isteri menang..

wah besh giler, mmg ada hajat nak bawa anak2 tgk ..