Monday, July 30, 2012

Berbuka Puasa Bersama Chef Anuar Anjuran Oasis dan Anjung Seri



Event ni berlakunya pada hari Sabtu, 28 Julai 2012. Anjuran bersama Oasis Swiss dan Majalah Anjung Seri. Lokasinya di Hotel Singahsana PJ. Pendaftaran bermula seawal jam 5.30 petang dan acara bermula pada pukul 6 petang dengan acara demonstrasi masakan oleh Chef Anuar.

Saya berpeluang membantu chef memasak pengat pisang kat atas pentas. Ekceli lebih kepada tukang memegang senduk dan kacau santan dalam periuk jer, hehehehe. Chef Anuar sangatlah peramah dan kelakar jugak. Tak berenti chef duk mengusik penonton yang datang menyaksikan demonstrasinya dalam memasak.


See pembantu chef in da house. Me wearing POP LOOK warna biru firus. Kainnya sangat selesa :) Dalam saya menyibukkan diri atas pentas menolong chef. My Amani pulak.........

BZ bergambar cam model tupperware..
dan model periuk keluaran Oasis, hahahah. Ni keroje Anaqilah photographer tak bertauliah :)

Selepas buka pose berjemaah. Makan buffet, pilihan takdelah banyak sangat.Tapi bagi saya OKlah sebab kalau banyak sangat pilihan sampai tak tahu nak makan apa.
Geng-geng event buka pose-dari kiri Sherly, me, Kak Zie, dyat dan Kak Shireen.
Dyat, Azie (awek dyat) dan Mama (kakak kepada Kak Zie)
Gambar bersama Chef, turut bersama my FB fren "Asfieda Impian"
Sebelum balik posing-posing dulu depan hotel :)
Gooooooooooooooooooooodiesssssssssssssssss :)
Hadiah lucky draw saya malam tu ...Hehehe mahal ni beb harga100 lebeh ni. Alhamdulillah.

Antara event berbuka puasa yang best biarpun tak de artis yang datang, tapi kami still enjoy!

7 comments:

Mama Zharfan said...

ur tudung sgt cun!! u look cute wearing it :)

beshnya dpt bykkkk goodies tu :)

CikLily Putih said...

alah Ayu tak de artist pun tak per janji dapat banyak goodies yang banyak kan ehehehe

Falsya said...

bestnye lahai..bilelah nak dpt peluang mcmnie kan..hehe..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

beli baju kat pop look ke.. baju dia cantik2 jugakkan. ial pun mcm ada yg terminat

Ezna said...

cutenyer amani!!!

Wansteddy Tales said...

alolooo... dah besar cik amani. cute2 je rambut kembang2 dgn baju kurungnya :D

Nana said...

wewit sagt cantik poplook itu