Tuesday, July 24, 2012

Hadiah Yang Diterima, Syukran Deh!

Hadiah dari last week yang diterima, walaupun takde yang grand tapi alhamdulillah ada jugak yamg masuk, hehehehe. Sekarang ni mood join mana-mana contest cam dah suam-suam susu kuku jer. Mood mim alif lam sin memang mencacak-cacak apatah lagi tibanya masuk bulan Ramadhan. Duk mengira hari jer bila nak cuti Raya, tak senonoh kan, :p
Dapat Ipod shuffle dan thumb drive yang comey dari contest P&G dan Carefour. Awal-awal lagi My Yana dah booking untuk dijadikan harta peribadi dier.
voucher KFC 30 hengget dari peraduan "share and win" di FB

Menang beg GIOSSAEDI satu set dari SDK sempena Hari Ibu. Ni set yang kedua saya terima, pertama kali dulu saya terima dari Majalah Perempuan. Warna sama tapi rekaan beg ada sikit berlainan.

Dapat barangan SKINZ berjumlah RM150. Hadiah saguhati Peraduan Dazzling with SKINZ and Guardian. Peraduan berdasarkan "siggy".

Hey baby dryper contest. bila semata-mata nak join contest. Beli satu jer, sib baek menang gak.

Dari FB lagi "share and win", kali ni hadiah dari Texan Jeans. Beg ni mahal juga dalam 69 hengget gitu :)

T-shirt Line Seven dari Soccer Kids FB. Menang atas nama saya dan hubby. Smart betul t-shirt ni, I like.

Dalam banyak-banyak hadiah diatas saya paling suka dapat hadiah beg dari Texan Jeans. Comey jer, kalau nak beli sendiri memang jangan haraplah. Beg ni ada ala-ala rupa beg sekolah saya semasa Tingkatan 2. Konon2 mengimbas balik memori ler, hehehehe.

11 comments:

Ezna said...

huh beg tu jadi milik anakanda yang mana ayu?

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz- yang Akid :)...seb baik tak berebut hehehe

Mama Zharfan said...

congrats babe!! sampai dua set tu u menang giosardi--melaram sakan time raya--me yilek--tak de rezeki plak nak menang hbag raya nampaknya

Nana said...

rezeki murah btol...suke tgk
sumber inspirasi :)

Falsya said...

Wahhhhh....bestnye menang byk hadiah...congrats!!..

mama tisya said...

adiah best2 belaka...tahniah ayu

yumielufya said...

bestnyaaaa hadiah bnyk! beg sampai dua ya...bertuahnya badan puan Ayu ni..

eB said...

murahnyer rezeki. suker2 :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang selalu bertuah...
ada jer yang menang kan..

mama amana said...

ila suka yg cash tue :)

Wansteddy Tales said...

kalau mode contest merudum, jengah je entry2 panas pasal hadiah kak ayu, confirm jadi bersemangat balik nk join cnts! hahaha TAHNIAH besan :D