Rezeki ooo Rezeki, Syukuri :)

Takdelah hebat atau mahal-mahal...
Tapi bolehlah buat diri ni senyum setiap kali terima surat suh amik hadiah dan parcel. Bagi saya apa yang diperolehi memang sangat2 saya mensyukurinya, biarpun sekecil kuman. Sebab saya memang suka sertai mana2 peraduan. Bukan hanya sekadar seronok mendapat ganjaran bahkan ianya memang terapi buat diri dan ini adalah antara hobi yang paling BEST dalam hidup.

Bebel lak ya, hik hik
Cikedaut hadiah yang saya perolehi sejak 2 minggu lepas :)
 Consp winner--Mom & Me Contest.
Dapat carrier, set Tanamera, majalah Baby Talk dan Hamper Nestle.
Nilaian dalam RM900 lebeh.
 Perfume dari Her World, mahal juga rege dier RM512.
 Conso winner hamper Lip Ice 39 hengget dari FB Lip Ice...
Barangan Sofy 30 hengget--dari survey Unicharm.
 Barangan mandian bayi dari Majalah Pa&Ma
 Dari Munchy's set minum petangVintage. Ni bukan Peraduan Gores dan Menang. Tapi dari peraduan berbelanja 10 hengget biskut Munchy's , isi form letak dalam kotak. Saya join masa pulang bercuti di KB.
 Souvenir dari Majalah Mami Baby, bersempena dengan resepi dan wajah saya dan Amani keluar di majalah.
 Beg Adidas dari contest F&N
Barangan KOTEX dari Peraduan On-9 Hawa :)

:) :) Syukran deh...

Comments

Ezna said…
amboiiii ayu..as usual, list panjang berjela...hehehe!!! Syabas Inspector Syahab!!!
Em's Family said…
cer cerita, blogger mane lagi sekali update pasal hadiah, terus banyak2 sekali.. u sorang jeeeee.. sifu tu..

alhamdulillah and congrats
Nad @ MamaZN said…
heheh..suke komen mira ;)

tahniah kak! :)
Mama Zharfan said…
congrats babe!! set vintage tu beshnya!! i like :) :)
juelee said…
tahniah kak.. saya pun suka kalau dapat adiah walaupun kecik.. puas rasa...
Wansteddy Tales said…
entry yang ditunggu2 setiap minggu ^^
btol..like komen mira jugak!!hahaha
Merlyn Hasshim said…
senang upload sekali harung kan? me pun baru belajar buat mcm tu, sebab mmg malas nak update blog, suka baca blog org.. congrats ek.. terjuja tgk hadiah perfume tu-> peminat perfume
Ok ila suka yg minyak wangi.. kiki
azzamoro said…
bestnye. kakak la idola saye. hahah. saya suke masuk contest tp nak carik masa utk join tu tak dpt. best la dpt hadiah byk2.
Tidiey said…
Perfume Annick Goutal tu nilai dia RM519...tp bau dia hampeh kan...?Yg for men pon sama...Sy pon ada dpt jugak.... :)

Popular Posts