Cikedaut Citer Hadiah Latest | Mode BZsss Hari Ni

Dah lama tak citer pasal hadiah :)
Seronok dapat hadiah, cam seronoknya dapat BONUS, hik hik

Ni dapat dari FB just share gambar berbuka puasa...
Gambar tak chantekpun, tapi terpilih pulak...
Syukran

 Saya sebenarnya menang hadiah Michelin 2. Satu nama hubby satu nama saya. Tapi entah mana letaknya keta tu lagi satu. Ni contest dari FB die suh amik gambar ngan tayar Michelin lepas tu buat caption. Gigih saya dan Anaqi mencari tayar Michelin kat kawasan umah. Jumpa lak keta member yang dalam  ke-4 tayar cuma ada satu jer jenama Michelin (tu pun tulisan die dah pudar, hahaha). Beria bergilir2 saya dan Anaqi amik gambar sebelah tayar. Saya dapat no.3 dan Hubby (guna muka Anaqi, kalau suh amik amik gambar sebelah tayar, jangan harap ya, hahahah) dapat no. 2.
 Dari contest Laurier, amik gambar dengan pad secara kreatif (bergambar secara tak senonoh, hahaha)
 Voucher Buffet Hi Tea utk 2 dari FB Cornetto, dd 12 Sept baru minggu ni smpi dan boleh guna weekend jer. Sah2 weekend ni last boleh guna.
 BCard dari FB Cornetto
 Jubah dari Butik MAma, Conso Winner dari SDK.
 Dapat Planta 24 bijik, heheheheh...
Sedekah kat kengkawan baik dan jiran tertangga :)
Ni hadiah sampingan yang dapat sempena Peraduan Resepi WArisanku Bersama Planta..
Corningware dari contest Sunlight FB/Blog--ekceli bergambar dengan menggunakan produk Sunlight. Thanks Liz Rohaizat yang mewar-warkan. Dapatlah set Corningware yang berharga RM429 (siap ada tanda harga dibeli di Jusco lagik)
Selipar Asadi dari FB Asadi, mengarang ayat2 ucapan sempena hari Raya. Menang nama Cik Hubby dan Saya. Besaq saiz dier :)

Ok uolllllllllls kalau nak menang RM 200 leh KLIK sini!

psssssssst: Perasan tak saya banyak menang dari FB, walaupun hadiah tak meriah cam offline :)

Comments

juelee said…
tahniah kak.. saya pun byk menang dr FB and mag.. dari offline belum pernah menang lag walaupun dah byk masuk sob sob sob walaupun apa rezeki kan... hehe syukur alhamddulillah
Mama Zharfan said…
congrats babe!! memang mcm susah nak menang offline kan lately :( me tak aktif contest FB so kena nyanyi lagu kosong kosong ajerlah nampaknya...
Ezna said…
x pernah i tgk org menang almost every week...now i pernah nampak...keh keh......u!!!
Wan Amira said…
sekarang macam susah nak menang ofline, makin ramai orang hebat kat luar sane.. fb pulak susah i nak join lately

Popular Posts