H.A.D.I.A.H Dari Jumaat Lepas..

Alhamdulillah, masih ada lagi rezeki yang masuk..
Ciput-ciput pun rezeki jugak :)
 200 hengget dari contest di web Sinar.FM --resepi Cornflakes
 Contest Huggies dapat 100 hengget dan pampers
 2 blender Tefal, nama saya dan hubby dari web Era.
 Voucher Holiday Villa kat Langkawi, ada lima keping voucher 2H 1 Malam so total 5 malam....
Dapat dari FB Cornetto
Huhu, tak tahu lagi samada nak let go murah2 atau pergi sendiri
 Conso nama Anaqi untuk Contest ICE AGE 4
 Stok POISE 6 bulan, contest FB
 Hi-5 Musical Tix Ahad ni untuk 4 orang
Komik EORI dari astro ceria website

psssst: Ada jamuan hari ni + nak bawa Afiq gi gunting rambut (dah ghupe cam penyanyi indon dah) + nak siapkan report !! Kesimpulan mak gak BZ ari ni, huhuhu.

Comments

Mama Zharfan said…
congrats!!! waaa sampai 5 vou cuti2 langkawi tu!!!!!!!!!
Aishah Megahasz said…
Wah..banyaknya hadiah.
Lepas ni sakan pergi Langkawi borong coklat..hehehehe
amboi hotel sampai 5 malam!! tapi yg ila sukakan.. blend tefal tue hihi
Wan Amira said…
voucher 5 malam yang best tu... boleh ambik 2 bilik terus kalau nak :D
Wan Amira said…
voucher 5 malam yang best tu... boleh ambik 2 bilik terus kalau nak :D
Nana said…
wowwwiee lumayan:-)

Popular Posts