Ohhh My English!!! Ohhhh My Teacher Henry!


Ari Sabtu lepas, saya dapat jemputan menghadiri jamuan hari raya OME! kat Restoran Seri Melayu KL. Acara start kul 12 tghari (ikut tentatif). Acara sebenarnya bermula kul 12.30 tghari, hehehehe.
MCs in the house, sangat suke gandingan Dina dan saper ntah nama laki MC tu, tapi memang terbaek lah. Antara MC yang mengacara paling lawak dan serasi. Siyes, memang tak kering gusi melihat gelagat kedua-dua MC ini diatas pentas. Memang penyeri sungguh!
Penyanyi dan penulis lagu tema Oh My English, Altimet bersama Syarida (ganti Liyana Jasmay)
ooo myyyyyyyy englishhhhhhhhh cast in da house. Ramai yang takde. Ingat nak jumpa Izara Aishah tapi tak dapet :)
Gila2 gak karektor dowang ni. Memang nampak rapat antara satu sama lain :) Si Zain Saidin a.k.a teacher Henry murah dengan senyuman dan sangat sporting bila ajak bergambar. Gambar personal disimpan dalam koleksi peribadi ya, hehehehehe.
Geng meja makan bersama sebahagian pelakon OME. Masa ni Alisha dah ada, suwiiiit jer pakai sari.
Oo Myyyyyy Kids.........
Dowang lagi suka layan beca kat depan Restoran Melayu daripada melepak makan2 kat dalam bersama pelakon OME. Tak lama pun kami kat situ kul 2 lebih sikit terus gerak balik sebab petang nak attend DL event kat Kidszania pulok!
psst : Overall, OKla enjoy, tapi saya makan laksa jer, perut takde mood ari tu :P

Comments

Liz said…
cis, gambar akak dgn mr. middleton dijadikan koleksi peribadi? hahaha.
saya pun suka tgk OME ni. best nya akak dpt jumpa diorg.

anak saya suka ulang ayat, "What are you doing, Pak Sham?".
mau x best..ish, bile lg nih sophia nk emel event ape2 nih.huhu
event macam nie best. kalaubawak amana mestii best
Nana said…
wah beznye
kalau dapat join heee

Popular Posts