Pau Shazana Yang Lembut Gebu :)

First time saya terjah Pau Shazana kat Kampung Baru..
Sebelum ni pernah baca dari posting blogger2 yang pernah samapi sini jer..
Susah jugak nak cari parking kat sini.
So decide beli tapau jer sementara Dedet tunggu dalam keta..
Macam2 inti ada--cam yang lain sikit tak pernah jumpa antaranya inti daging blackpepper, biji teratai dll
See keGEBUan nya......
Lembut dan sangat lembut..
Soft dan sangat soft..
Hehhehehe
Selain boleh makan pau, kat sini bolej juga makanan western..
Macam2 adoooooo!!

Jomm mengePAU di Kampung Baru, hik hik

Comments

Wan Amira said…
i suke pau kaya :D tak pernah try lagi pos ni
Mama Zharfan said…
my zharfan sgt sukaaa mkn pau! me suka gak ;)
setya said…
pau nya isi apa saja?

Popular Posts